Ο Βρετανός φιλέλληνας «ξαναχτυπά»: Πώς προσπαθεί αυτή τη φορά να βοηθήσει τη χώρα μας;

Ο Βρετανός φιλέλληνας «ξαναχτυπά»: Πώς προσπαθεί αυτή τη φορά να βοηθήσει τη χώρα μας;

Το νέο εγχείρημα του Thom Feeney

Όλοι σας γνωρίζετε τον Thom Feeney! Και πώς να μην τον γνωρίζετε άλλωστε. Χαμός έχει γίνει το τελευταίο διάστημα με τον νεαρό Άγγλο ο οποίος προσπάθησε μέσω του Indiegogo να συγκεντρώσει 1,5 δισ. με σκοπό να στηρίξει τη χώρα μας που υποφέρει από την οικονομική κρίση.


Ο νεαρός φιλέλληνας απέτυχε να συγκεντρώσει το προαναφερθέν ποσό αλλά δεν το έβαλε κάτω. Ο Thom, λοιπόν, ξαναχτυπά με νέο –ευκολότερο και πιο ευέλικτο- πλάνο. Στόχος του είναι να συγκεντρωθεί μόλις ένα εκατομμύριο ευρώ, το οποίο θα σταλεί αμέσως στην Ελλάδα.

thom-feeney-2 8ff39


Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, ακόμη και αν δε φτάσουν στο πολυπόθητο στόχο του ενός εκατομμυρίου, θα σταλούν στο ελληνικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα "Δεσμός". Όπως αναφέρει ο Feeney, ο «Δεσμός» θα τον βοηθήσει να εκπληρωθεί το όνειρό του που δεν είναι άλλο από το να βρουν δουλειά όσοι περισσότεροι Έλληνες νέοι ηλικίας 16-24 ετών. Στόχος του είναι οι νέοι να βρουν τη χαμένη τους ελπίδα, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να οδηγήσουν την οικονομία της χώρας σε μια σταθερή και προοδευτική τροχιά.

Για να δούμε, τι ποσό θα καταφέρει να συγκεντρώσει αυτή τη φορά; Μέχρι στιγμής έχει μαζέψει 62,125€. Όπως και να έχει του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθειά του αυτή!

YRTYR5Y 07c13

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.