True Detective: 5+1 λόγοι για να δεις μια αστυνομική σειρά

True Detective: 5+1 λόγοι για να δεις μια αστυνομική σειρά

Ποιος είπε ότι στις γυναίκες δεν αρέσει η περιπέτεια;

Σίγουρα το Sex and the City, το Gossip Girl και πολλές ακόμη τέτοιου genre σειρές, είναι αμιγώς γυναικείες, όμως τι έχεις να πεις για σειρές όπως το True Detective;
Το Queen σου δίνει 6 λόγους για να ξεκινήσεις να βλέπεις μια, κατά τα «τηλεοπτικά στερεότυπα» ανδρική σειρά:

1. Το καστ αποτελείται από A-list ηθοποιούς. Τα ονόματα Colin Farrell, Rachel McAdams και Vince Vaughn σου λένε κάτι;
2. Ο πολύ διαφορετικός τρόπος που προβάλλεται η Αμερική: Η Καλιφόρνια δεν είναι μόνο το γκλαμουράτο κομμάτι που βλέπουμε συνήθως στις ταινίες, αλλά προβάλλεται ως ένα μουντό, απαισιόδοξο τοπίο, αντικατοπτρίζοντας τον εσωτερικό κόσμο των πρωταγωνιστών.
3. Οι αναφορές στην Ελλάδα: Σε όλη τη σειρά, υπάρχουν διάφορα στοιχεία-αλληγορίες με το αρχαίο ελληνικό δράμα.

4. Δε θα ξέρεις τι θα γίνει σίγουρα, μέχρι το τέλος: Όσοι/όσες παρακολουθήσατε την πρώτη σεζόν, γνωρίζετε ήδη. Η σειρά κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον και κάθε λεπτομέρεια της πλοκής έχει σημασία.
5. Οι χαρακτήρες είναι άνθρωποι σαν όλους τους άλλους: Δε μιλάμε για τέλειες ζωές, αλλά για αληθινούς, καθημερινούς ανθρώπους με προβλήματα και εσωτερικές διαμάχες.

truedetective 11a5b

6. Να δώσουμε κι ένα πιο “girly” στοιχείο, για να ελαφρύνουμε το κλίμα; Κορίτσια, ο Taylor Kitsch (βλέπε παραπάνω φωτό), είναι από μόνος του ένας λόγος για να χαζεύεις την οθόνη. Spoiler: Άσε που θα τον δείτε σε μια σκηνή μόνο με μια πετσέτα δεμένη στη μέση.

Δες το δεύτερο κύκλο του True Detective αποκλειστικά στην Ελλάδα από τα κανάλια Novacinema ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υποτίτλους κάθε Κυριακή στις 04.00 μετά τα μεσάνυχτα, σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 22:00, και αν έχεις τον αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+, θα μπορείς να δεις τα επεισόδια όποια στιγμή θέλεις, αν δεν αντέχεις να ξενυχτήσεις!