Αγανακτισμένη μητέρα διδύμων, ποστάρει την πιο αστεία φωτογραφία της ημέρας

Γωγώ Φούντα
Αγανακτισμένη μητέρα διδύμων, ποστάρει την πιο αστεία φωτογραφία της ημέρας

Ένα δίκιο το έχει

Αν είστε μητέρες σίγουρα θα καταλάβετε, μιας και κάθε φορά που βγαίνει ένα μωράκι βόλτα, συνήθως μαζεύεται γύρω του ένα πλήθος, από άλλες μητέρες, ή γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες! Και κάπου εκεί, ξεκινούν οι ερωτήσεις: Πόσο είναι; Να σας ζήσει! Τρώει; Κοιμάται εύκολα; Φανταστείτε λοιπόν, όλα αυτά να συμβαίνουν... εις διπλούν!

mother-twins-frequently-asked-question-sign-annie-nolan-11 138b5
mother-twins-frequently-asked-question-sign-annie-nolan-115 1960c

Μία νεαρή μητέρα λοιπόν, η Annie Nolan, η οποία πριν περίπου, 2 χρόνια έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κορούλες της, αποφάσισε ότι όταν βγαίνει βόλτα με τα παιδιά της, έχει ανάγκη κάποιες στιγμές ηρεμίας. Και μιας και οι πιτσιρίκες, εκτός από δίδυμες είναι και τρισχαριτωμένες, είπε να προσπαθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο να κρατήσει τόσο εκείνες όσο και τον εαυτό της, ήρεμες.

mother-twins-frequently-asked-question-sign-annie-nolan-124 36925

Έφτιαξε λοιπόν 2 μεγάλα χαρτόνια, με όλες τις πιθανές απαντήσεις σε όλες τις κλασικές ερωτήσεις για τις κόρες της, τις τοποθέτησε μπροστά τους, τις φωτογράφισε και στη συνέχεια ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram! Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, η φωτογραφία συγκέντρωσε αμέτρητα likes, μιας και πολλοί ήταν εκείνοι που αντιλήφθηκαν το... δράμα της νεαρής μητέρας.

mother-twins-frequently-asked-question-sign-annie-nolan-113 5d534

Όπως φυσικά διευκρινίζει στη συνέχεια, τα διδυμάκια της είναι το αγαπημένο της θέμα συζήτησης, και πως όλα αυτά είναι απλά ένα αστείο! Μα και πώς να μην είναι άλλωστε; Είναι τόσο χαριτωμένες.

mother-twins-frequently-asked-question-sign-annie-nolan-125 35eda
mother-twins-frequently-asked-question-sign-annie-nolan-127 b6997
mother-twins-frequently-asked-question-sign-annie-nolan-132 70d93