Έτσι ακριβώς είναι το γυναικείο σώμα αμέσως μετά τη γέννα

Γωγώ Φούντα
Έτσι ακριβώς είναι το γυναικείο σώμα αμέσως μετά τη γέννα

Μία Αυστραλή διατροφολόγος εκθέτει το σώμα της και δίνει δύναμη σε όλες τις νέες μητέρες

Η αλήθεια είναι, ότι όταν μία γυναίκα γίνεται μητέρα, περνά διάφορες ψυχολογικές φάσεις, μιας και όσο να πεις, πρόκειται για την μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή της. Κι αν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, έχει να διαχειριστεί τις αλλαγές στο σώμα της, όσο το μωράκι της μεγαλώνει, μετά τη γέννα, είναι συνήθως τα πιο... δύσκολα.

Δεν είναι τυχαίο, ότι πολλές γυναίκες, πέφτουν σε κατάθλιψη, βρίσκουν τους εαυτούς τους αποκρουστικούς και πιστεύουν ότι δε θα χάσουν ποτέ τα κιλά της εγκυμοσύνης. Κι όμως φίλες μου-μανούλες και μη-τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά μιας και όλες οι γυναίκες αντιμετωπίζουν τις ίδιες ακριβώς καταστάσεις.

gallery-1437330293-final-1024x1024 d627d

Mία Αυστραλή διατροφολόγος λοιπόν, η Julie Bhosale μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, αποφάσισε να δώσει κουράγιο σε όλες τις νέες μητέρες, ποστάροντας κάποιες φωτογραφίες, με το σώμα της αμέσως μετά τη γέννα. Έτσι, βλέπουμε την Julie 24 ώρες μετά, 2 μέρες, μία εβδομάδα, δύο εβδομάδες, δέκα εβδομάδες και 14 εβδομάδες!

Σκοπός της, είναι να δώσει κουράγιο σε όλες εκείνες τις νέες μητέρες, που αισθάνονται περίεργα με τον σώμα τους, και να τις πείσει ότι τελικά αξίζει τον κόπο. Εσείς τι λέτε;

gallery-1437330543-gallery-1437160867-rbk-julie-bhosale-family 60adf