Η νέα ταινία του Jake Gyllenhaal μας απέδειξε πως δεν είναι απλά ένας σέξι ηθοποιός

Η νέα ταινία του Jake Gyllenhaal μας απέδειξε πως δεν είναι απλά ένας σέξι ηθοποιός

Είδαμε τον "Αριστερόχειρα" και η ερμηνεία του Jake μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις

Δεν είναι η κλασική ρομαντική ταινία του καλοκαιριού. «Ο Αριστερόχειρας» είναι η συγκινητική ιστορία ενός πρωταθλητή πυγμαχίας, που ενώ είναι παντρεμένος με τον παιδικό του έρωτα, πατέρας ενός χαριτωμένου κοριτσιού και μοιάζει πως τα έχει όλα, ξαφνικά χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, μετά από ένα τραγικό γεγονός. Ξεκινά, λοιπόν, από τον πάτο και προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή του από την αρχή.


Αυτό που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση, εκτός από την πραγματικά εντυπωσιακή σωματική μεταμόρφωση του Jake Gyllenhaal(είναι απίστευτο το πόσο πολύ άλλαξε το σώμα του για το ρόλο), είναι το πόσο πολύ ωρίμασε ως ηθοποιός τα τελευταία χρόνια. Χωρίς να μείνουμε στο “just another pretty face”, κατάφερε να μας πείσει, μέσα από τις κινηματογραφικές επιλογές του, πως είναι στ’ αλήθεια ένας ηθοποιός που δουλεύει για το ρόλο του και δε μένει στην όμορφη επιφάνεια του τέλειου παρουσιαστικού του.


Η ταινία ίσως να ενδιαφέρει περισσότερο το ανδρικό κοινό, καθώς χτίζεται γύρω από το σπορ της πυγμαχίας, όμως οι τρυφερές, αλλά και τραχιές στιγμές της, είναι ανατριχιαστικά συγκινητικές και σε αγγίζουν χωρίς πολλή προσπάθεια. Ο Gyllenhaal μπαίνει στο "πετσί" του ρόλου και σε κάνει να σκέφτεσαι από την αρχή μέχρι το τέλος, πως είναι ο ίδιος ο Billy "The Great" Hope. Πολύ ωραία ταινία, πάρα πολύ καλή ερμηνεία.

Αξίζει!