Το "Game of Thrones" θα τελειώσει στην 8η σεζόν και το HBO δίνει στοιχεία για τη συνέχεια

Το "Game of Thrones" θα τελειώσει στην 8η σεζόν και το HBO δίνει στοιχεία για τη συνέχεια

Τι συνέβη τελικά με τον Jon Snow;

Το φινάλε της πέμπτης σεζόν μας άφησε να κοιτάμε την τηλεόρασή μας με έκπληκτο βλέμμα(κάποιοι από εμάς φωνάζαμε επίσης, όχι, όχι, όχι) και αναρωτιόμαστε εδώ και καιρό τι μπορεί να περιλαμβάνει η συνέχεια του Game of Thrones. Μέσα σε όλες τις θεωρίες για την έκτη σεζόν όμως, ο διευθυντής προγράμματος του ΗΒΟ, Michael Lombardo, προχώρησε σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη για τη συνέχεια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς. Το GoT θα συνεχιστεί για τρεις ακόμη σεζόν και θα φτάσει ως την όγδοη: "Πάντα ελπίζω πως θα αλλάξουν γνώμη, όμως νομίζω πως έχουμε συμφωνήσει σε αυτό τώρα", είπε στο πλαίσιο του press tour της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών της Αμερικής.

Ο Lombardo, φυσικά, ρωτήθηκε και για τον θάνατο του Jon Snow, που εξόργισε πολλούς από τους φανς του τηλεοπτικού σόου. Θα επιστρέψει ο Jon; "Είναι νεκρός, είναι νεκρός, είναι νεκρός. Θα είναι νεκρός. Ναι. Από ό,τι έχω δει, ακούσει και διαβάσει, ο Snow είναι νεκρός", δήλωσε ο ίδιος.

Καλά όλα αυτά, όμως τότε γιατί ο Kit Harington βρίσκεται στο Belfast για τα γυρίσματα της σειράς, χωρίς μάλιστα να έχει κουρευτεί;

Αφήστε μας να ελπίζουμε.

Διαβάστε ακόμα

10 σειρές που ΠΡΕΠΕΙ να έχεις δει – αν θες να λέγεσαι series maniac

Η Emilia Clarke είναι κι επίσημα πλέον η αγαπημένη μας σταρ!

fashiondiaries247.blogspot.com