Ο Leonardo DiCaprio θα ενσαρκώσει τον πιο αιματηρό δολοφόνο της Αμερικής για τον Scorsese

Ο Leonardo DiCaprio θα ενσαρκώσει τον πιο αιματηρό δολοφόνο της Αμερικής για τον Scorsese

Οι πρώτες λεπτομέρειες για τη νέα ταινία του επιτυχημένου διδύμου. Plus: Λέτε να είναι αυτή η ταινία που θα του χαρίσει το πρώτο του Όσκαρ;

Ο Herman Webster Mudgett, ή, όπως είναι περισσότερο γνωστός, ο Dr. Henry Howard Holmes, ήταν ένας από τους πρώτους αποδεδειγμένα κατά συρροή δολοφόνους της σύγχρονης εποχής. Εκτιμάται πως τα θύματά του έφτασαν τα διακόσια(!) και ο χαρακτήρας του αποτέλεσε την έμπνευση πίσω από το best-seller βιβλίο του Erik Larson, που βγήκε το 2003 με τίτλο: The Devil in the White City: Murder, Magic And Madness At The Fair That Changed America.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, ο Leonardo DiCaprio θα ενσαρκώσει τον Holmes σε μια ταινία που θα σκηνοθετήσει ο καταξιωμένος Martin Scorsese, σε μια κινηματογραφική εκδοχή, δηλαδή του βιβλίου, που πολύς κόσμος περίμενε να δει εδώ και αρκετό καιρό. Αυτή θα είναι η έκτη τους συνεργασία, μετά από τις ταινίες «Ο Λύκος της Wall Street», «Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης», «Ιπτάμενος Κροίσος», «Ο Πληροφοριοδότης» και «Το Νησί των Καταραμένων» και είναι ένα project που βρίσκεται σε εξέλιξη για περισσότερο από μια δεκαετία.


Ο διαβολικός H.H. Holmes είχε παραδεχτεί πως είχε σκοτώσει 27 γυναίκες, την εποχή της Διεθνούς Έκθεσης που γινόταν στο Σικάγο, το 1893, όμως, όπως είπαμε και παραπάνω, ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων του θεωρείται πως είναι πολύ υψηλότερος.
Περισσότερες πληροφορίες, σύντομα!

Διαβάστε ακόμα

Είναι γεγονός: Το Prison Break επιστρέφει!

10 σειρές για να ξεκινήσεις μέσα στον Αύγουστο