6+1 πράγματα που δεν ήξερες για την ταινία «The Notebook»

6+1 πράγματα που δεν ήξερες για την ταινία «The Notebook»

7 trivia για την αγαπημένη μας ρομαντική ταινία

Το έχουμε δει, το έχουμε ξαναδεί και κάθε φορά που το (ξανα)βλέπουμε είναι τόσο ωραίο όσο την πρώτη φορά. Η ταινία "Το Ημερολόγιο" είναι μία από τις πιο κλασικές και διαχρονικές ρομαντικές ταινίες και η ιστορία του Noah και της Allie είναι το ρομάντζο που κάθε κορίτσι θα ήθελε να ζήσει. Τι γινόταν όμως, πίσω από τα vintage σκηνικά όταν ο σκηνοθέτης φώναζε "cut" και ποια είναι τα γεγονότα που δε γνωρίζουμε για τους πρωταγωνιστές του φιλμ;

1. Ο Ryan Gosling ήθελε τόσο πολύ να μπει στο πετσί του ρόλου του "Noah", που έμεινε δύο μήνες στο Charleston, το μέρος όπου υπήρχε το γνωστό σπίτι της ταινίας, ενώ κάθε πρωί έκανε βαρκάδα στον ποταμό Ashley.

2. H Rachel McAdams "νίκησε" τη Jessica Biel, την Reese Witherspoon και την Britney Spears(wtf) για το ρόλο της Allie.

3. Ο Ryan Gosling και η Rachel McAdams δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά στις αρχές των γυρισμάτων...

4. ...όμως ένα χρόνο μετά τα γυρίσματα της ταινίας, τα πήγαν πολύ καλά. Τόσο καλά, που έγιναν ζευγάρι - η σχέση τους κράτησε δύο χρόνια.

the notebook ryan gosling gif 82202

5. Ο Ryan Gosling αναγκάστηκε να φορέσει καφέ φακούς επαφής για τις ανάγκες των γυρισμάτων!

6. Μία από τις σημαντικότερες σκηνές της ταινίας, ήταν αντικείμενο αυτοσχεδιασμού. Η παθασμένη σκηνή όπου ο Noah ρωτά την Allie τι θέλει να κάνει στη ζωή της, ήταν στην πραγματικότητα εκτός σεναρίου.

7. Όλη η ταινία γυρίστηκε "ανάποδα". Γιατί; Ο Gosling έπρεπε να έχει μούσι για τις τελευταίες σκηνές - επομένως γύρισαν πρώτα αυτές και στη συνέχεια ξυρίστηκε και έχασε κιλά, έτσι ώστε να παίξει το νεαρό Noah.

Διαβάστε ακόμα

10 τραγούδια που «σημάδεψαν» το καλοκαίρι που μας πέρασε

Γιατί εξαφανίστηκε ο γιος του Ross Geller στις τελευταίες σεζόν; Μία στενάχωρη θεωρία

fashiondiaries247.blogspot.com