#QueenPolls: Το Queen.gr «έβγαλε» Πρωθυπουργό και το όνομα αυτού...

Ερμιόνη Σαρρή
#QueenPolls: Το Queen.gr «έβγαλε» Πρωθυπουργό και το όνομα αυτού...

Μάθετε τα αποτελέσματα και διαβάστε τα καλύτερα σχόλια που γράφτηκαν

Μία λέξη που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει το φετινό καλοκαίρι είναι αυτή της πολιτικής. Ίσως και να ήταν η μοναδική φορά που Έλληνες κάθε ηλικίας ενημερώνονταν συνεχώς για τα τεκταινόμενα και η νεολαία έθετε θέματα πολιτικής στο τραπέζι των συζητήσεων. Θα μείνουμε στην Ευρώπη ή θα γυρίσουμε στη δραχμή; Τα ερωτήματα ήταν πολλά και τα γεγονότα ακόμη περισσότερα.

Και ακούγοντας για ακόμη μία φορά τη λέξη ΕΚΛΟΓΕΣ για το έτος 2015, αποφασίσαμε να κάνουμε και εμείς τις δικές μας εδώ στο Queen.gr. Ποιος διάσημος κύριος ή ποια γυναίκα celebrity θα μπορούσε να καθίσει στην πρωθυπουργική καρέκλα και να πάρει τα ηνία της χώρας; Οι απαντήσεις σας ήταν πολλές και οι περισσότερες άκρως χιουμοριστικές.

«To harry potter!!!! Μόνο με μαγικά θα σωθούμε!!!», ήταν μία από όλες τις απαντήσεις που μας έκαναν να γελάσουμε δυνατά εδώ στο γραφείο. Για να λέμε και τη αλήθεια, το σχόλιο αυτό κρύβει μέσα του μία μεγάλη (και πικρή) αλήθεια.

«Τρύφωνας Σαμαράς που ξέρει και από «κουρέματα»: Ο Τρύφωνας είναι ο Έλληνας κομμωτής που ψηφίστηκε αρκετά στο #QueenPoll και έχουμε να σας πούμε πως βγήκε τρίτος. Κάτι σαν αναπληρωτή Πρωθυπουργό θα τον χαρακτηρίζαμε. Η λέξη κούρεμα έχει googl-αριστεί χιλιάδες φορές το τελευταίο δίμηνο και ποιος θα μπορούσε να βρεθεί δίπλα της; Μα φυσικά ο Τρύφωνας.

«Τη Σωσώ από τα Εγκλήματα...χαχαχαχα»: Ένας ρόλος, μία ιστορία. Μα φαντάζεστε να έμπαινε η Σωσώ μέσα στο Eurogroup με ένα ηλεκτρικό πριόνι; Στην εικόνα και μόνο, τρελαινόμαστε.

«George Clooney. Με τόσο εσπρέσσο, βγάζει το 17ωρο για πλάκα. Θα φέρει και η Αμάλ τα γλυπτά.»: Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν τους Έλληνες πολιτικούς να περνούν δυνατά crush tests αϋπνίας. Eurogroups, ψηφοφορίες και έκτακτες συσκέψεις είναι όλα όσα βίωσαν τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Ο George, λοιπόν, έχει το μυστικό (εσπρεσσάκια) για να βγάλει τέτοιους μαραθώνιους και φυσικά την Amal που ξέρει και κάθε υποσημείωση του Νομικού Δικαίου.

«Αντώνης Ρέμος φυσικά..θα τον στείλουμε στα Eurogroups και θα τους πάρει "μονότερμα" στην πάρλα...Εν τέλει θα παραδοθούν!»: Ο Έλληνας αοιδός μάλλον είναι και ο άνθρωπος που μπορεί να μπει μέσα στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο και να φωνάξει δυνατά ένα... Τέρμα η ιστορία.

«Angelina Jolie! Why not?? Na exoume kai mia elpida gia uiothesia !! »: Η Angie είναι μία από τις γυναίκες που θα μπορούσε να σταθεί επάξια σε αυτή τη θέση. Και αν δεν κατάφερνε να τα βγάλει πέρα με τους Ευρωπαίους, τότε θα είχαμε και μία ελπίδα για... υιοθεσία, όπως είπε και η αναγνώστριά μας.

And the Winner is: Ηλίας Ψινάκης
Ο δήμαρχος του Μαραθώνα είναι ο Πρωθυπουργός που εκλέχθηκε μέσα από το Queen.gr. Τον ψηφίσατε και του χαρίσατε την καρέκλα αυτή. Μάλιστα, το 2011 στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, το κοινό είχε δώσει ξανά τη ψήφο του για τον Ηλία Ψινάκη. Ο λαός τον θέλει και οι λόγοι είναι αυτονόητοι. Έχει χιούμορ, μιλάει έξω από τα δόντια, το ταμπεραμέντο του κερδίζει τους πάντες και είμαστε σίγουρες πως θα μπορούσε να κάνει τους ξένους να σηκώσουν τα χέρια ψηλά.

winner2 queenpolls d45ab

Αποτελέσματα:

1η θέση: Ηλίας Ψινάκης

2η θέση: George Clooney

3η θέση: Τρύφωνας Σαμαράς

4η θέση: Brad Pitt, Anna Wintour