Grey's Anatomy: Τι θα γίνει στη 12η σεζόν της σειράς; (spoiler alert)

Γωγώ Φούντα
Grey's Anatomy: Τι θα γίνει στη 12η σεζόν της σειράς; (spoiler alert)

Yπάρχει άραγε ζωή στην M.M.D (Μετά ΜcDreamy) επoχή;

Kαι αφού έχουμε κάπως ξεπεράσει το θάνατο του Derek Sepherd-λέμε τώρα- και αφού ένα ολόκληρο καλοκαίρι θρηνήσαμε τον άδικο χαμό του αγαπημένου μας νευροχειρουργού-αχ πόσο ωραίο ακούγεται- ήρθε η ώρα το Grey's Anatomy να επιστρέψει στις μικρές μας οθόνες, με τη 12η σεζόν, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου.

meredith-grey-derek-shepherd-ellen-pompeo-patrick-dempsey-greys-anatomy 854c2
MeredithGreyPromo1-1 a5f8d

Που λέτε, η Meredith όπως είναι φυσιολογικό, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, έπειτα από το χαμό του συζύγου της, ενώ συγκατοικεί με τις δύο αδερφές της Maggie και Amelia, και φυσικά τα παιδιά τους! Όπως εξηγεί και η σεναριογράφος, για την ώρα δεν υπάρχει στο προσκήνιο κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον για την Meredith, μιας και αυτή η σεζόν επικεντρώνεται στην αναγέννησή της.

214f0eed169cb00902089858ce0369f7 5ab33

Όσον αφορά στους υπόλοιπους γιατρούς, ο Alex αποφασίζει να συγκατοικήσει με την Jo ενώ ο Οwen, κάνει sex με την μία από τις αδερφές της Meredith, και προσπαθεί να αποφασίσει αν μπορούν να έχουν κάτι παραπάνω. Η April και ο Jackson - θα κάνουμε ένα ξεχωριστό θέμα για τον συγκεκριμένο σύντομα, για να εξυμνήσουμε την ομορφιά του- είναι επίσης χωρισμένοι, με τις εξελίξεις να τρέχουν όταν εκείνη επιστρέφει στην πόλη.

tumblr mxtnzkNNgc1rb63bfo1 500 b2e08

Η Bailey, πιθανόν να γίνει chief του νοσοκομείου, κάτι το οποίο θα δούμε μέσα στη σεζόν, ενώ η Christina φεύγει οριστικά από το σήριαλ. Aυτά για την ώρα, και υπομονή μέχρι τις 24!

greys-anatomy-season-11 dae1b