Πώς συνέχισαν τις ζωές τους οι χαρακτήρες από τα «Τα Φιλαράκια»;

Πώς συνέχισαν τις ζωές τους οι χαρακτήρες από τα «Τα Φιλαράκια»;

Τι συνέβη στην αγαπημένη μας παρέα μετά το τελευταίο επεισόδιο; Μια νέα θεωρία μας αφηγείται την υπόλοιπη ιστορία!

Ας μπούμε απευθείας στο θέμα. Αν ήσασταν fans της τηλεοπτικής σειράς "Τα Φιλαράκια", τότε σίγουρα θα θυμάστε την τελευταία συγκινητική σκηνή, όπου κλείνει η πόρτα του θρυλικού διαμερίσματος της Monica. Αυτό το Σεπτέμβριο, λοιπόν, τα "Φιλαράκια" κλείνουν 21 χρόνια από τη μέρα που μας συστήθηκαν για πρώτη φορά και η Anne Thériault από την ιστοσελίδα Thought Catalog, αποφάσισε να μας διηγηθεί τι συνέβη στις ζωές των πρωταγωνιστών, μετά από αυτή την τελευταία σκηνή.

1. Rachel Green

Η Rachel χώρισε από τον Ross, όμως διατηρούν καλές σχέσεις για χάρη της Emma. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά στη συνέχεια, όταν εκείνη αποφάσισε να δεχτεί μια άλλη δουλειά στο Παρίσι και πλέον επικοινωνούν μέσω δικηγόρων. Επέστρεψε στη Νέα Υόρκη το 2011 και ξεκίνησε μια δική της επιχείρηση, ως στιλίστρια διαζευγμένων γυναικών, μια επιχείρηση με τεράστια επιτυχία.

2. Ross Geller

Ο Ross διδάσκει ακόμη στο NYU, παρά τις διάφορες φήμες που τον θέλουν να έχει σχέσεις με πολλές από τις μαθήτριές του. Το 2012 εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο "Η Επιστήμη Πίσω από το Jurassic Park", που έγινε best seller. Διαβάζει φανατικά Game of Thrones και ζει με το φόβο πως ο George R. R. Martin θα πεθάνει πριν ολοκληρώσει το επόμενο βιβλίο του.

3. Phoebe Buffay

Η Phoebe είναι ακόμη παντρεμένη με τον Mike, όμως δεν έχουν κάνει παιδιά. Επέστρεψε στο σχολείο και τις καθημερινές δουλεύει σαν κοινωνική λειτουργός, όμως τα Σαββατοκύριακα συνεχίζει να δουλεύει σαν μασέρ, μόνο όμως σε κατοικίδια ζώα. Η Phoebe δεν έχει δικό της smartphone και έχει ορκιστεί πως ποτέ δε θ' αγοράσει ένα.

4. Joey Tribbiani

Ο Joey έμεινε για κάποιο καιρό στο υπόγειο του σπιτιού της Monica και του Chandler, μέχρι που η ευκαιρία γι' αυτόν ήρθε το 2013. Ο τραγουδιστής Drake τουίταρε πως το όνομά του το εμπνεύστηκε από τον Drake Ramoray και γρήγορα το διαδίκτυο γέμισε με Drake Ramoray memes.

5. Monica Geller

Η Monica έγινε διατροφολόγος. Εργάζεται στην εταιρεία "Health At Any Size" και δουλεύει με έφηβα κορίτσια και τα ενθαρρύνει να αγαπούν και να φροντίζουν το σώμα τους. Μάλιστα, ξεκίνησε μια καμπάνια μαζί με τη βοήθεια του Chandler, με τίτλο "Υπέροχη Σε Κάθε Μέγεθος", όμως οι γονείς της, στα οικογενειακά γεύματα, συνεχίζουν να αναφέρονται μόνο στις επιτυχίες του Ross. H Monica λατρεύει την Taylor Swift.

6. Chandler Bing

Ο Chandler αποδείχθηκε πως τελικά ήταν ομοφυλόφιλος και κάποια στιγμή το παραδέχτηκε στη Monica. Η Monica, η οποία λίγο αργότερα τα ξαναβρήκε με τον Richard. Η Erica και ο Jack, τα δύο παιδιά των Monica και Chandler, πηγαίνουν σ' ένα εναλλακτικό σχολείο και μεγαλώνουν με πολλή αγάπη και φροντίδα από τους γονείς τους.

Διαβάστε ακόμα

Δεν υπάρχει μόνο ο McDreamy:Μήπως τελικά αυτός είναι ο πιο hot γιατρός του Grey's Anatomy;

Επιτέλους: Ο Leonardo DiCaprio άλλαξε look και μας αρέσει πολύ