Επιτέλους! Το "Dislike" έρχεται στο Facebook

Επιτέλους! Το "Dislike" έρχεται στο Facebook

Ο Mark Zuckerberg το ανακοίνωσε!

Εδώ και πολλά χρόνια οι χρήστες του Facebook αναρωτιόνταν γιατί εκτός από το κουμπί Like, δεν υπάρχει και το αντίστοιχο "Dislike" για να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για πράγματα που δεν τους αρέσουν. Έτσι, ο CEO του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, δήλωσε χθες πως η αναμονή τελείωσε!

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Zuckerberg ανέφερε πως η εταιρεία εργάζεται για να φτιάξει ένα κουμπί που θα εκφράζει και τα δυσάρεστα συναισθήματα, λέγοντας πως "είναι σημαντικό να δώσουμε στον κόσμο περισσότερες επιλογές από απλά το like", ενώ συνέχισε: "Δεν είναι κάθε στιγμή μια καλή στιγμή και αν μοιράζεσαι κάτι που είναι δυσάρεστο, ή κάτι που συμβαίνει στην επικαιρότητα, όπως η προσφυγική κρίση που σε αγγίζει, ή αν πέθανε κάποιο μέλος της οικογένειάς σου, μπορεί να μην αισθάνονεται ο κόσμος να κάνει like σε αυτές τις δημοσιεύσεις".

Μπορεί, βέβαια να ανακοίνωσε πως η εταιρεία εργάζεται πάνω στο νέο αυτό χαρακτηριστικό του δικτύου, όμως δεν έχει αναφέρει τίποτα για την ημερομηνία που αυτό θα είναι έτοιμο. Υπομονή!