Εκλογές 2015: Ποιες είναι οι γυναίκες που μένουν εκτός Βουλής;

Ερμιόνη Σαρρή
Εκλογές 2015: Ποιες είναι οι γυναίκες που μένουν εκτός Βουλής;

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα

Οι εκλογές τελείωσαν και ελπίζουμε να αργήσουμε πολύ να επισκεφτούμε ξανά τα εκλογικά μας κέντρα. Το αποτέλεσμα θέλει και πάλι τον Αλέξη Τσίπρα να αναλαμβάνει τα ηνία της χώρας μας, αλλά και κάποια ηχηρά ονόματα της πολιτικής να μένουν εκτός Βουλής.

Συλλέξαμε, λοιπόν, μερικά από τα ονόματα των γυναικών που δεν κατάφεραν να μπουν στη Βουλή και σας τα παρουσιάζουμε. Κάποιες τις έχουμε γνωρίσει μέσα από τον κόσμο της showbiz, ενώ μερικές άλλες μέσα από τους πολιτικούς τους λόγους.

Νόνη Δούνια: Εκτός Βουλής μένει η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, αφού δεν κατάφερε να εκλεχθεί με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια του Πειραιά. Σε γενικό βαθμό όμως τα πήγε πολύ καλά.

dounia ekloges 6bda7

Λίλα Καφαντάρη: Η ηθοποιός ήταν υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια Α΄ Αθηνών με το ΚΚΕ, αλλά δυστυχώς δε θα τη δούμε να εκφράζει την άποψή της εντός του Κοινοβουλίου.

kafantarh 42350

Ελένη Γερασιμίδου: Στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για την περιφέρεια της Αττικής ήταν η Ελένη Γερασιμίδου, χωρίς βέβαια να καταφέρει να αποκτήσει το «χρυσό κλειδί» για την ένταξή της στη Βουλή.

eleni gerasimidou ekloges d7d52

Ραλλία Χρηστίδου: Η φωνή της είναι μαγική, αλλά η τραγουδίστρια τουλάχιστον για αυτή τη φορά δε θα έχει την ευκαιρία να μας δείξει τις ικανότητές της στην πολιτική.

rallia1 627f3

Φωτεινή Πιπιλή: Την έχουμε δει και ακούσει σε πολλές κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις, αλλά αυτή τη φορά το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ήταν υπέρ της. Η υποψήφια των Α΄ Αθηνών δε θα βρίσκεται μέσα στους 300 της Βουλής.

Pipili fotini 9e666

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μπορεί να μας απασχόλησε αρκετά τους τελευταίους 6 μήνες, αλλά τελικά η Λαϊκή Ενότητα δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

konstantopoulou ekloges 2015 6da36

Ραχήλ Μακρή: Έπειτα από 3 χρόνια μεγάλου αγώνα, η Ραχήλ Μακρή μένει εκτός Βουλής. Η ίδια μάλιστα μέσα από το twitter ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους της και εξέφρασε ανοιχτά τη γνώμη της για το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα.

rachel-makri 73661