Επιτέλους, η επιλογή έγινε! Αυτός θα είναι ο επόμενος James Bond!

 

Ποιος ηθοποιός θα αντικαταστήσει τον Daniel Graig;

 

Μπορεί οι απανταχού φανς, τόσο του Idris Elba όσο και του Tom Hardy, να ευελπιστούσαν πως θα δουν τελικά τα ινδάλματά τους ως τον επόμενο James Bond, όμως τελικά η απόφαση πάρθηκε και ο επόμενος πιθανός για τον εν λόγω ρόλο φαίνεται πως είναι ο Damian Lewis. Οι μετοχές του ανέβηκαν κατακόρυφα στο Hollywood, ύστερα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Homeland», και πλέον βρίσκεται στην... αναμονή για επόμενος James Bond.

 

2C96F60E00000578-0-image-a-126 1442848442984 2f3ba


Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2015, στις κινηματογραφικές αίθουσες θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε την νέα ταινία του James Bond, «Spectre», και ίσως την τελευταία όπου θα απολαύσουμε τον Daniel Graig να τον ενσαρκώνει με απόλυτη επιτυχία. Σε περίπτωση που παραγωγή και ηθοποιός δεν καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία, ο Damian Lewis θα είναι ο διάδοχός του, σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Mirror.

 

ay 114469494 1f2c3


Η απόφαση είναι ακόμα ανεπίσημη και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι μέχρι στιγμής, ωστόσο, όπως φαίνεται, ο διάσημος ηθοποιός είναι πλέον η νούμερο ένα επιλογή στη λίστα των υποψηφίων. Πάντως, σε περίπτωση που θα δούμε τον αγαπημένο Daniel Graig σε μια ακόμα ταινία ως τον διάσημο πράκτορα, ο Damian θα αναλάβει τον ρόλο αυτό σε πέντε περίπου χρόνια.

ad 182656071 327a2

 

Διαβάστε ακόμη:

Η κυριαρχία του Game Of Thrones απειλείται;H νέα σειρά που υπόσχεται να του κλέψει τη δόξα

Προσοχή Spoilers: Ο Jon Snow ζει και ιδού οι αποδείξεις

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ