Το Χαμόγελο του Παιδιού και η Johnson&Johnson σας καλούν στη 2η Μεγάλη Γιορτή για Παιδιά

Βιβή Αγγελάκη
Το Χαμόγελο του Παιδιού και η Johnson&Johnson σας καλούν στη 2η Μεγάλη Γιορτή για Παιδιά

Για 2η συνεχή χρονιά στο Εκθεσιακό κέντρο Helexpo Μαρούσι από τις 13-15 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 22:00 με ελεύθερη είσοδο

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά τη Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά, 13-15 Νοεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 22:00, με ελεύθερη είσοδο στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Μαρούσι.


H Johnson & Johnson θα είναι εκεί! Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στον «Ιπποκράτη», εκπρόσωποι της Johnson & Johnson και του οργανισμού «το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκονται εκεί την Παρασκευή στις 13 Νοεμβρίου και ώρα 17:30 για να σας μιλήσουν για το σημαντικό έργο του και να σας προσκαλέσουν να επισκεφτείτε τον «Ιπποκράτη» για να γνωρίζετε από κοντά τις πολύτιμες υπηρεσίες του που παρέχει στα παιδιά!

2η Μεγάλη Γιορτή 728X90 4351c


Ελάτε με τα παιδιά σας και τους μικρούς σας φίλους να περάσουμε μαζί ένα διασκεδαστικό χαλαρό απόγευμα γεμάτο εκπλήξεις, με παιχνίδια, δημιουργική απασχόληση και πολλά άλλα ακόμη:

- Θεατρικό Εργαστήρι από την Κάρμεν Ρουγγέρη και τα παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ, σπιτικά παιχνιδοζυμάρια, εργαστήριο μπισκότων, ξυλοπόδαροι και πολλές ακόμα εκπλήξεις!
- Δωρεάν προληπτικές παιδιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις για παιδιά στο κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης».
- Διαδραστικές παρεμβάσεις για παιδιά στο Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «Οδυσσέας» για να ταξιδέψουμε με ασφάλεια στον κόσμο της τεχνολογίας.
- Παρουσίαση όλων των δράσεων του οργανισμού.

Johnson-and-JohnsonFamC RGB-logo.jpg edf79

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και ώρα 17:30 στο Εκθεσιακό κέντρο Helexpo Μαρούσι!

Αναλυτικό πρόγραμμα για την τριήμερη γιορτή 13-15 Νοεμβρίου: www.hamogelo.gr


Επισκεφτείτε τη σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/events/1006713019380565/