Single Lady: 4 + 2 πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν είσαι η ελεύθερη της παρέας

Ερμιόνη Σαρρή
Single Lady: 4 + 2 πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν είσαι η ελεύθερη της παρέας

Μα ποιος σου είπες πως ήρθε το τέλος του κόσμου;

Το καλοκαίρι έχει φύγει (ναι ο καιρός ακόμη δεν προδίδει κάτι τέτοιο) και εσένα σε έχουν πιάσει κάπως οι «κλειστές» σου, καθώς οι περισσότερες φίλες σου είναι δεσμευμένες και εσύ ακόμη αναζητάς τον πρίγκιπά σου (με ή χωρίς το άλογό του). Υπάρχουν και αυτές οι μέρες που κανονίζεται έξοδος μετά συντρόφων και εσύ αισθάνεσαι ακόμη περίεργα για το τι πρέπει να κάνεις. Να βγεις μαζί τους ή να δεις καμιά ταινιούλα στο σπίτι;

Αγαπητή μας φίλη, το να είσαι ελεύθερη την εποχή ετούτη δε σημαίνει πως πρέπει να τα βάψεις και μαύρα. Υπάρχουν πολλές επιλογές και καλό θα ήταν να φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και να τις ακολουθήσεις πιστά.

Ταξίδεψε: Να ξέρεις πως όλοι μας κάποια στιγμή πρέπει να πάρουμε μία βαλίτσα ανά χείρας και μαζί με κάποιον άλλον πολιτισμό, να γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα και τον εαυτό μας. Βρες, λοιπόν, έναν ενδιαφέρον προορισμό και ετοιμάσου να ζήσεις μία από τις πιο ωραίες εμπειρίες της ζωής σου.

Globe-Trot be848

Πήγαινε για ψώνια: Θυμάσαι πόσο γκρίνιαζε ο πρώην σου κάθε φορά που του ζητούσες να πάτε βόλτα στα μαγαζιά; Να ξέρεις πως το σωστό shopping therapy το κάνεις μόνη σου και για όσες ώρες θες εσύ και μόνο.

Ξεκίνα μία νέα δραστηριότητα: Έχεις σκεφτεί ποτέ να ξεκινήσεις μαθήματα σύγχρονο χορού ή aerial yoga; Εκτός του ότι θα «χτίσεις» ένα σούπερ (και σέξι) κορμί, θα γνωρίσεις και νέους ανθρώπους.

aerial yoga tumblr 1211 cb150

Πες ναι σε προσκλήσεις: Αν είσαι γύρω στα 30 είναι η εποχή που τα προσκλητήρια γάμων έρχονται το ένα πίσω από το άλλο (Ohhh yes). Μην τεμπελιάζεις, λοιπόν, και ετοιμάσου να φορέσεις ό,τι πιο εντυπωσιακό έχεις. Ίσως η μέρα αυτή να μην είναι και τόσο τυχαία για το μέλλον και τα προσωπικά σου. Ααα και τώρα που μιλάμε για προσκλήσεις, μήπως πρέπει να σταματήσεις να απορρίπτεις και τις προσκλήσεις των συναδέλφων σου για πάρτι και ποτάκια μετά τη δουλειά;

Ανακάλυψε τα ταλέντα σου: Αν για παράδειγμα είσαι καλή στη ζωγραφική, γιατί δεν ξεκινάς να φτιάχνεις t-shirt για σένα και τις φίλες σου; Οι DIY κατασκευές είναι κάτι που σου φτιάχνουν τη διάθεση και υπάρχουν πολλές επιλογές. Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο... μουσικό, ήρθε η ώρα για μαθήματα φωνητικής.

Make-DIY-Weekend 9dc26

Κάνε νέες παρέες: Το ότι οι φίλες σου είναι δεσμευμένες δε σημαίνει πως θα πάψουν να είναι οι κολλητές σου, απλά μπορείς να βρεις κάποια άλλα άτομα που έχουν τις ίδιες ανάγκες με εσένα. Ναι εσύ ακόμη θες τα Σαββατόβραδα να τα περνάς στα πιο in μέρη της πόλης και να χορεύεις μέχρι το πρωί (και εμείς άλλωστε).