5 πράγματα που μόνο η κολλητή σου φίλη μπορεί να κάνει (ή και να καταλάβει)

Ερμιόνη Σαρρή
5 πράγματα που μόνο η κολλητή σου φίλη μπορεί να κάνει (ή και να καταλάβει)

Best Friends Forever

Η λέξη κολλητή για εμάς τις γυναίκες είναι ιερή. Οι άντρες μπορεί να έχουν να δουν τον κολλητό τους εδώ και 1 μήνα, να μη γνωρίζουν αν είναι ακόμα σε σχέση ή αν μιλάει με κάποια νέα γκόμενα, σε εμάς όμως δεν υπάρχουν τέτοια. Οι γυναίκες είμαστε συνεχώς online (με κάθε τρόπο και μέσο) και γνωρίζουμε να σου πούμε ανά πάσα στιγμή σε τι κατάσταση βρίσκεται το άλλο μας (γυναικείο) μισό.

crazy friends time ff6bb

Μα γίνεται να σκάσει μήνυμα από τον wannabe άντρα της ζωής σου και να μην το στείλεις κατευθείαν στην κολλητή; Αφού το θέμα απαιτεί έκτακτο συμβούλιο για να βρεθεί η απάντηση. Ποια είναι, λοιπόν, όλα όσα θα καταλάβει μία σωστή κολλητή φίλη;

Ο άντρας... πληγή: Η σωστή κολλητή θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σου δείξει πως ο άντρας που έχεις ή θες στο πλευρό σου είναι ο λάθος. Τα μάτια της δε βγάζουν καρδούλες στο πέρασμά του, οπότε ξεχωρίζει τα παραμύθια από τις αληθινές ιστορίες. Ξέρεις όμως γιατί την αγαπάς; Γιατί δε θα σου πάει κόντρα και θα σε αφήσει να ζήσεις στο παράλληλο σύμπαν σου μέχρι να προσγειωθείς ανώμαλα στην πραγματικότητα.Φλερτάρεις με έναν dj και θες να πηγαίνεις συνεχώς στο μαγαζί που δουλεύει, ενώ αυτός παίζει ταυτόχρονα και με άλλες ; Η κολλητή σου θα στηρίξει το όνειρό σου να τον κάνεις άλλον άνθρωπο και φυσικά θα σε κεράσει και ένα σφηνάκι μόλις τον δεις να χασκογελά με την... «αντίπαλο».

Οι φράσεις... εγγύηση: Είναι Τετάρτη βράδυ, σε παίρνει τηλέφωνο και σου ζητά απεγνωσμένα να βγείτε γιατί δεν είναι και στα καλύτερά της και θέλει απλά να ξεσκάσει. Ποια είναι η απάντησή σου; Οκ, απλά δεν είμαι για πολλά σήμερα. Και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ότι γύρω στις 6 το πρωί τρέχεις να προλάβεις να κοιμηθείς λιγάκι για να πας στη δουλειά σαν άνθρωπος. Αυτή η βραδιά όχι απλά δεν κύλησε ήρεμα, αλλά ίσως να ήταν και μία από τις καλύτερες εξόδους που έχετε κάνει τα τελευταία χρόνια. Οι φράσεις «Δεν είμαι για πολλά» και «Θα πιούμε ένα ποτάκι και θα γυρίσουμε νωρίς», μία κολλητή φίλη δεν τις εννοεί ποτέ, απλά τις λέει γιατί ευελπιστεί κάποτε να τις τηρήσει.

Στην άκρη του κόσμου για μία... βάφλα: Κοίταξε να δεις, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να κάνεις δίαιτα, έχεις πολύ καλά καταλάβει πως η κολλητή σου δε θα σε αφήσει να αγιάσεις. Θα σου πει χίλιες δύο δικαιολογίες μέχρι να βρεθείτε μέσα στο αυτοκίνητο, να ακούτε το αγαπημένο σας τραγούδι, να τραγουδάτε παράφωνα και να κατευθύνεστε προς το μαγαζί με τις πιο τραγανιστές βάφλες. Τη λέξη βάφλα μπορείς να την αντικαταστήσεις με οποιαδήποτε άλλη τροφή, απλά η δική μου (τρελή) φίλη έχει μανία με αυτό. Καλέ στο θέμα φαγητό, τα χιλιόμετρα δεν έχουν καμία σημασία. Όρεξη να έχεις και πας και μέχρι τη Θεσσαλονίκη για μία... μπουγάτσα.

12142523 1098378493514600 898246580 n 5c1e4

Τα μεταμεσονύκτια... τηλέφωνα: Η σωστή (και πλην λογική) φίλη δεν κοιτά ποτέ το ρολόι της. Δεν πάει να είναι 4 το πρωί και εσύ να κοιμάσαι; Εκείνη θα σε πάρει να σου αφιερώσει το αγαπημένο σου τραγούδι, να σου πει πως μόλις γνώρισε έναν κούκλο ή πολύ απλά πως είναι στο ίδιο μαγαζί με τον πρώην σου και πρέπει να τρέξεις. Ευτυχώς μετά την ανακάλυψη του whatsapp και του viber η επικοινωνία σας έχει γίνει ακόμα πιο εθιστική και χωρίς ωράρια. Γιατί πολύ απλά σου στέλνει και selfie με τον πρώην, σε περίπτωση που δεν την πιστεύεις.

Η απίστευτη ειλικρίνεια: Μην περιμένεις από τη μαμά σου να σου πει πως πάχυνες ή αυτό που φοράς δε σου πηγαίνει. Η ελληνίδα μάνα δεν είναι ποτέ ειλικρινής σε αντίθεση με την ελληνίδα κολλητή που θα σου πάρει το burger από τα χέρια και θα το πετάξει στον κάδο απορριμάτων. Δε θα ντραπεί να σου πει πως έκανες κοιλιά, πως το κραγιόν αυτό είναι πολύ υπερβολικό για εσένα και πως με αυτά τα παπούτσια δεν πας πουθενά.

7 πράγματα που σταμάτησα να κάνω πλησιάζοντας τα 30