7 πράγματα που συμβαίνουν σχεδόν σε κάθε γυναίκα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

7 πράγματα που συμβαίνουν σχεδόν σε κάθε γυναίκα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Αν ταυτίζεσαι με αυτά, είσαι σίγουρα μία από εμάς

Βρισκόμαστε σε αυτή τη μεταβατική περίοδο μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς όπου ούτε μπορείς να αρχίζεις να φωνάζεις μέσα στο σπίτι "All I Want for Christmas Is Youuuu"- γιατί δεν είναι πια Χριστούγεννα, ούτε όμως και να ξεστολίσεις το δέντρο, γιατί ο Άγιος Βασίλης φέρνει τα δώρα την Πρωτοχρονιά. Είναι αυτή η κάπως αμήχανη/άχαρη εποχή που ούτε θέλεις να βγεις και να παρτάρεις μέχρι το πρωί(γιατί ακόμη δεν έχεις συνέλθει από τα Χριστούγεννα), αλλά και που θέλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο, γιατί πολύ σύντομα θα χρειαστεί να ξαναπάς στη δουλειά. Τι σου συμβαίνει αυτές τις μέρες; Σίγουρα τα περισσότερα από τα παρακάτω:

Δες επίσης: 6 σημάδια που δείχνουν πως μεταμορφώνεσαι σε Joey Tribbiani στα οικογενειακά τραπέζια

1. Έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου ότι θα σταματήσεις να τρως, για να φορέσεις το πρωτοχρονιάτικό σου outfit - όμως δεν τηρείς την υπόσχεση(σε πιάσαμε).

2. Δε θες να πιεις άλλο αλκοόλ, αλλά πώς να πεις όχι όταν σε κερνάνε κρασί στα οικογενειακά τραπέζια;

3. Δεν είσαι σίγουρη τι θα κάνεις την Πρωτοχρονιά - γιατί από τη μία δε θέλεις να στριμωχτείς σε μαγαζιά που θα γίνεται χαμός, αλλά από την άλλη δε θέλεις να περάσεις την πρώτη μέρα του 2016 στο σπίτι.

4. Σκέφτεσαι πόσο γρήγορα πέρασε μια ακόμη χρονιά.

5. Αν είσαι single, μισείς όλα αυτά τα cute χριστουγεννιάτικα και γιορτινά τραγουδάκια/δωράκια/πραγματάκια.

6. Αν δεν είσαι single, τότε αρχίζεις να γίνεσαι cute μέχρι αηδίας - κάπου αρχίζεις να μισείς τον εαυτό σου και συνειδητοποιείς ότι πρέπει να συνέλθεις.

7. Και τέλος, προετοιμάζεσαι ψυχολογικά για τη νέα χρονιά, φτιάχνοντας τη λίστα με τα New Year's Resolutions, που για μια ακόμη χρονιά δε θα τηρήσεις(έλα, μεταξύ μας τώρα, ούτε κι εγώ τα τήρησα).

giphy 4812a

Happy Holidays!