6 σημάδια που δείχνουν πως μεταμορφώνεσαι σε Joey Tribbiani στα οικογενειακά τραπέζια

6 σημάδια που δείχνουν πως μεταμορφώνεσαι σε Joey Tribbiani στα οικογενειακά τραπέζια

Πες όχι στο δέκατο μελομακάρονο πριν να είναι πολύ αργά

Γιορτές = Φαγητό. Αν είσαι από τους ανθρώπους που μόλις διάβασαν αυτήν την πρόταση, ταυτίστηκαν αμέσως, ίσως, ΙΣΩΣ λέμε, πρέπει να ανησυχήσεις λιγάκι. Καλέσματα, οικογενειακά τραπέζια, δείπνα με φίλους, αυτές οι μέρες είναι γεμάτες από γευστικούς πειρασμούς κι εσύ πολύ καλά κάνεις και ενδίδεις. Μήπως όμως έχεις αρχίσει να μετατρέπεσαι στον «Joey Tribbiani των οικογενειακών τραπεζιών»;

Δες επίσης: «Τα Φιλαράκια»: Γιατί ο Joey και η Phoebe δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι στη σειρά;


Αν ταυτίζεσαι με τα παρακάτω, το επόμενο βήμα είναι η αγαπημένη σου φράση να γίνει το “How you doin’?”...

1. Όταν έχεις να πας για φαγητό, υπολογίζεις τα ρούχα που θα φορέσεις να είναι αρκετά άνετα, έτσι ώστε, μετά το γεύμα να μπορείς να αναπνέεις χωρίς να εκσφενδονιστεί κάποιο κουμπί.

2. Γουρλώνεις τα μάτια από ενθουσιασμό όποτε βλέπεις κάτι λαχταριστό. Ή, τελοσπάντων, κάτι τηγανιτό.

3. Δεν μιλάς σε κανέναν την ώρα του φαγητού. Εντάξει, ίσως η ώρα του φαγητού να είναι ιερή, αλλά είναι γιορτές και όλοι θέλουν να μάθουν τα νέα σου.

4. Τρως ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα και χωρίς να υπάρχει κάποια λογική σειρά. Πρώτα γαλοπούλα, μετά κουραμπιέ, μετά λίγα τυροπιτάκια που έμειναν από το γιορτινό τραπέζι και repeat.

5. Κοιτάς παράξενα όποιον σου λέει «να δοκιμάσω λίγο από αυτό που έχεις στο πιάτο σου;» - θα μπορούσες κάλλιστα να του απαντήσεις «Joey Doesn’t Share Food».

6. Δεν ξέρεις να βάζεις όρια στον εαυτό σου. Συνεχίζεις να τρως μέχρι το σημείο που σου μοιάζει δύσκολο το να σηκωθείς από την καρέκλα και μετά απλά πέφτεις σε λήθαργο.

tumblr mt6itbNZo51qcu8s6o2 250 c48d8