Τι διαβάσατε περισσότερο το 2015; Αυτά είναι τα 5 top θέματα του Queen.gr

Ερμιόνη Σαρρή
Τι διαβάσατε περισσότερο το 2015; Αυτά είναι τα 5 top θέματα του Queen.gr

Τελευταία ημέρα του 2015 και έχουμε πολλά να κρατήσουμε από αυτή τη χρονιά. Εντάξει, δε θα ανοίξουμε καθόλου το θέμα «κοινωνία» καθώς πονάει και δεν έχουμε καμία απολύτως διάθεση να θυμηθούμε το δύσκολο αυτό καλοκαίρι (και φθινόπωρο και χειμώνα και και και) που περάσαμε και περνάμε σα χώρα. Λίγο πριν κλείσουμε, λοιπόν, τους υπολογιστές μας και τρέξουμε στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν είχαμε μία απορία:« Τι διαβάσατε περισσότερο στο Queen.gr»;

Το ρεκόρ το «έσπασε» η μία και μοναδική έγκυος με κοιλιακούς στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η Sarah Stage είναι η γυναίκα που διαβάζατε επί πολλά 24ωρα, γιατί μάλλον δεν μπορούσατε να καταλάβετε πώς γινόταν να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ούτε και εμείς και βασικά μόλις συγχυστήκαμε και πάλι. Ουφφ!

8 μηνών έγκυος με... κοιλιακούς; Οι skinny photos του διάσημου μοντέλου θα σας σοκάρουν!

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ένα θέμα... κόλαφος. Γιατί αγαπημένες μας αναγνώστριες ποια γυναίκα δε θέλει να μάθε δια στόματος αντρών τι τελοσπάντων θέλουν στο σέξ. Το αντρικό μυαλό το βλέπουμε σα λαβύρινθο και ελπίζουμε οι έντεκα αυτοί έμπειροι άντρες να σε βοήθησαν για το 2015, το 2016 και ούτω καθεξής.

Έντεκα συμβουλές για σεξ από έντεκα έμπειρους άντρες - μόνο για σένα!

Στην τρίτη θέση βρέθηκε η πρώτη κυρία της χώρας, Περιστέρα Μπαζιάνα. Μπορεί το στυλ της να είναι απλό και απέριττο, η Vogue όμως της αφιέρωσε ένα ολόκληρο άρθρο. Τι απάντησε; Πώς Prada δεν πρόκειται να φορέσει.

Περιστέρα Μπαζιάνα: Τι «απαντά» στις στυλιστικές προτάσεις της Vogue;

Και μπορεί μερικές να έλυσαν μερικές τους απορίες γύρω από το σεξ και τους άντρες, πολλές όμως ήσασταν και εκείνες που θελήσατε να μάθετε πώς να το κάνετε να... κολλήσει μαζί σας. Πώς να σας ερωτευτεί, βρε παιδί μου και δεν είχατε και άδικο. Οι άντρες έχουν γίνει πιο «μυστικοπαθείς» από όσο ήταν ή λάθος έχουμε καταλάβει;

Πώς θα τον κάνεις να σε ερωτευτεί; 6 κόλπα που πιάνουν (εγγυημένα)

Και θα κλείσουμε το top 5 των φετινών μας θεμάτων με την Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει το τέλειο κορμί και οι κοιλιακοί της «έσπασαν» το διαδίκτυο.

Μαααα πόσο σέξι πια! Η Μαρία Ηλιάκη έχει αποκτήσει το τέλειο σώμα και μας το... δείχνει

Αυτά για φέτος και από εμάς... Καλή Χρονιά!

Y.γ. Το 2016 θα είμαστε ακόμη πιο... Queen.