Γιατί το «Joy» με τη Jennifer Lawrence είναι η ταινία που ΠΡΕΠΕΙ να δεις αυτή την εβδομάδα

Γιατί το «Joy» με τη Jennifer Lawrence είναι η ταινία που ΠΡΕΠΕΙ να δεις αυτή την εβδομάδα

Η αληθινή ιστορία μιας γυναίκας που δε σταμάτησε να προσπαθεί μέχρι να φτάσει τα όνειρά της

Κάτι οι χλιαρές κριτικές, κάτι που αυτή την εβδομάδα βγαίνει και το "The Big Short" όπου θα δούμε Ryan Gosling, Steve Carrell, Christian Bale και Brad Pitt να συμπρωταγωνιστούν, πήγαμε να δούμε το "Joy" της Jennifer Lawrence με δισταγμό, όμως η ταινία ήταν μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη.

Δες επίσης: 5+1 ηθοποιοί που αρνούνται να δουν τους εαυτούς τους στην οθόνη

Η Joy είναι μια νέα, διαζευγμένη μητέρα, η οποία παλεύει να "πουλήσει" την εφεύρεσή της - τη "μαγική σφουγγαρίστρα". Η ταινία έχει δύο υποψηφιότητες Χρυσής Σφαίρας(ταινίας και α' γυναικείου ρόλου) και παρ' όλο που το σενάριο δεν έχει κάτι εντελώς πρωτότυπο για να σε κάνει να "κολλήσεις", παραμένεις ως το τέλος καθηλωμένος στη θέση σου. Να, λοιπόν, γιατί αξίζει να δεις το "Joy":

Γιατί έχει ένα πολύ αξιόλογο cast. Εκτός από τη Lawrence, στο φιλμ παίζουν και οι Bradley Cooper, Robert De Niro, αλλά και η Isabella Rossellini.

Γιατί λατρέψαμε το cool-επιμελώς ατημέλητο στυλ της πρωταγωνίστριας.

Γιατί αυτή η ταινία θα σε κάνει να καταλάβεις όλους όσους θεωρούν τη Jennifer Lawrence μία από τις σημαντικότερες ηθοποιούς της νέας γενιάς.

Γιατί το ταξίδι της Joy προς την επιτυχία αποτελεί έμπνευση για κάθε γυναίκα που θέλει να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

(Plus: Δες το τρέιλερ παρακάτω)