Το Netflix ήρθε και στην Ελλάδα!

Το Netflix ήρθε και στην Ελλάδα!

Αναμονή τέλος!

Μας έδωσε σειρές όπως το "House of Cards", το "Narcos", το "Marco Polo" και το "Marvel's Daredevil", ανάμεσα σε άλλες. Η online streaming υπηρεσία ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, Netflix, είναι πλέον διαθέσιμη και στη χώρα μας, αφού στο δίκτυο των χωρών λειτουρίας της όπου προστέθηκαν 130 νέες χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Δες επίσης: 5+1 ηθοποιοί που αρνούνται να δουν τους εαυτούς τους στην οθόνη

Οι χρήστες, αφού εγγραφούν στην υπηρεσία, μέσω του www.netflix.com/gr/, θα έχουν για ένα μήνα τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σειρές και ταινίες δωρεάν, ενώ όταν τελειώσει η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος, θα μπορούν να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν, πληρώνοντας μια συνδρομή, κάθε μήνα(το βασικό πακέτο για προβολή σε μία οθόνη είναι στα 7,99€, 9,99€ για HD και προβολή σε δύο οθόνες ταυτόχρονα και 11,99€ το premium πακέτο, για ultra HD και ταυτόχρονη προβολή σε τέσσερις οθόνες).


Οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές από συσκευές που το υποστηρίζουν(PC, Mac, Android, iOS, Smart TV, Apple TV, Chromecast, PS3, PS4, Xbox, Xbox One, Set Top Box και Blu-Ray player). Μάλιστα, ενθουσιασμένος για την επέκταση του δικτύου, ο γενικός διευθυντής του Netflix, Reed Hastings, δήλωσε πως, "αυτή τη στιγμή είμαστε μάρτυρες της γέννησης ενός παγκόσμιου δικτύου τηλεόρασης".