Δεν μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι; Τότε χρειάζεσαι αυτό το ξυπνητήρι

Ερμιόνη Σαρρή
Δεν μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι; Τότε χρειάζεσαι αυτό το ξυπνητήρι

Πρωινό ξύπνημα σημαίνει... μπελάς.

Όσες ώρες και αν έχεις κοιμηθεί, το ξυπνητήρι είναι ο χειρότερος εχθρός σου. Μα γίνεται εσύ να είσαι κουκουλωμένη κάτω από τα σκεπάσματα, να βλέπεις το ωραιότατο όνειρό σου και ξαφνικά να ακούς αυτό το ντρινννν; Εδώ οφείλονται, άλλωστε, και οι επί καθημερινής βάσεως αργοπορίες σου στο γραφείο. Δυσκολεύεσαι να σηκωθείς, πατάς συνεχώς το snooze (άτιμο κινητό) και αυτό το 5λεπτο χουζούρεμα δεν είναι ποτέ... πεντάλεπτο.

Μάλλον εσένα ή βασικά και εμένα πρέπει να είχε στο μυαλό του ο κατασκευαστής αυτού του ξυπνητηριού. Όσο και να θες να πατήσεις το snooze... δε γίνεται. Όσο και αν θες να κάνεις τις στροφές σου και να μπλέξεις ακόμη περισσότερο τα σεντόνια γύρω από το σώμα σου, πάλι δε γίνεται. Για να το κλείσεις πρέπει να σηκωθείς.

ksupnitiri xalaki 0382f

Το ξυπνητήρι αυτό είναι ένα απλό λευκό χαλάκι που για να το κλείσεις πρέπει να πατήσεις πάνω του για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Αν δεν ακουμπήσουν οι πατούσες σου πάνω του, τότε αυτό το ντρινννν θα ηχεί συνεχώς στα αυτιά σου. Ναι, ίσως και να μην αργήσεις ποτέ ξανά στο γραφείο.

{youtube}PjDbr5ER3gI{/youtube}