Δωράκι: Ο πιο σέξι κτηνίατρος του κόσμου υπόσχεται να σου φτιάξει την μέρα

Γωγώ Φούντα
Δωράκι: Ο πιο σέξι κτηνίατρος του κόσμου υπόσχεται να σου φτιάξει την μέρα

Πάρε μία βαθιά ανάσα και δες τις φωτογραφίες

Και μιας και βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας, και όσο να πεις έχουμε ακόμα χειμώνα-το καλοκαίρι αργεί εντυπωσιακά πολύ-και ίσως είστε και λίγο αρρωστούλες-όλοι είναι εξάλλου-και επειδή φυσικά εμείς νοιαζόμαστε για την κάθε αναγνώστρια εκεί έξω, είπαμε να σας κάνουμε ένα μικρό δωράκι, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα το εκτιμήσετε πολύ.

Κάπου στην California λοιπόν, υπάρχει ένα αγόρι το οποίο είναι κτηνίατρος, ονομάζεται Evan Antin και οι φωτογραφίες με τους γλυκύτατους ασθενείς του, έχουν σπάσει το διαδίκτυο! Α ναι, ξεχάσαμε να σας ενημερώσουμε, ότι ο Evan είναι αυτό που λέμε... καλλονός, ένας επίγειος Θεός, πιο ωραίος και από Χολιγουντιανό star ή και όλα μαζί! Πείτε τον όπως θέλετε, γιατί έτσι κι αλλιώς τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους.

hottest vet pet doctor evan antin california 186 700 a1b52

Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, οι φωτογραφίες του αλλά και τα διάφορα προφίλ του στα social media, έχουν γίνει ανάρπαστα, ενώ φήμες που υποστηρίζουν ότι σκάνε στο ιατρείο του γυναίκες παρουσιάζοντας ως κατοικίδια ακόμα και... κουνούπια ή σκαθάρια, κρίνονται ως ανεπιβεβαίωτες!

Θέλετε να το κάνουμε και λίγο πιο δύσκολο να του αντισταθείτε-αλήθεια όντως αντισταθήκατε;-: Επί 6 χρόνια ταξίδευε ανά τον κόσμο και φρόντιζε ζωάκια που τον είχαν ανάγκη!!!

Μήπως θέτει πολύ ψηλά τον πήχη για τα υπόλοιπα αρσενικά του πλανήτη αυτού; Λέμε εμείς τώρα...