Η νέα κίνηση του Kanye West δείχνει γι' ακόμη μια φορά πόσο ενοχλητικά αλαζόνας είναι

Η νέα κίνηση του Kanye West δείχνει γι' ακόμη μια φορά πόσο ενοχλητικά αλαζόνας είναι

Τι έκανε πάλι και εξόργισε τους χρήστες του διαδικτύου;

Έχει πει κι έχει κάνει πολλά. Και διαρκώς βρίσκει τον τρόπο να προκαλεί. Ο Kanye West μας απασχολεί ξανά και για μια ακόμη φορά, η αιτία δεν είναι κάποιο εκπληκτικό νέο τραγούδι του, ή μια συναυλία του, αλλά η εκκεντρική -σε σημείο αλαζονείας- συμπεριφορά του. Τι έκανε πάλι ο γνωστός ράπερ;

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Kanye δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία του-εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone, όπου ποζάρε χαρούμενος στο φίλο του και επίσης rapper, Tyler, The Creator. "Kanye: Του Αρέσει η Μουστάρδα;", γράφει ο τίτλος του εξωφύλλου και πραγματικά μας έκανε να πιστέψουμε πως αυτό ήταν ένα αληθινό εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού.

Δες επίσης: Kim Kardashian: Ποζάρει μαζί με την Amber Rose μετά από ΕΚΕΙΝΟ το tweet για τον Kanye

kanye 76730

Το Rolling Stone απάντησε λίγη ώρα μετά, αναφέροντας πως "αν και αγαπάμε τον Kanye και έχουμε να του κάνουμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη μουστάρδα, αυτό δεν είναι ένα πραγματικό εξώφυλλο του Rolling Stone".

Φυσικά, ο rapper έσπευσε να δώσει τη δική του απάντηση, στοιχηματίζοντας πως θα γίνει το εξώφυλλο του επόμενου τεύχους, ενώ ρώτησε τους ακολούθους του στο Twitter αν συμφωνούν με αυτό και το 59% ψήφισε "ναι".

Κλασικός Kanye West.