Ο Leonardo DiCaprio θέλει τόσο πολύ το Όσκαρ που έγινε... video game!

Ο Leonardo DiCaprio θέλει τόσο πολύ το Όσκαρ που έγινε... video game!

Στο «Leo's Red Carpet Rampage» βοηθάς τον ηθοποιό να πάρει το Όσκαρ που τόσο πολύ του αξίζει!

Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε. Ο Leonardo DiCaprio βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ και ελπίζει να πάρει επιτέλους σπίτι το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο(έχει συνολικά πέντε υποψηφιότητες, για τους ρόλους του στις ταινίες «What's Eating Gilbert Grape», «The Aviator», «Blood Diamond» και «The Wolf of Wall Street» και φέτος για το «The Revenant»). Κάποιος, λοιπόν, μάλλον αποφάσισε να παίξει με τον πόνο του και δημιούργησε ένα video game(!), το «Leo's Red Carpet Rampage», στο οποίο ο ηθοποιός πρέπει να περάσει δοκιμασίες για να κερδίσει το Όσκαρ!

Oscars Alert: Δες στις 28 Φεβρουαρίου την 88η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, ζωντανά και αποκλειστικά, στα κανάλια Novacinema! Επίσης η τελετή είναι διαθέσιμη στο Nova GO τόσο live όσο και On Demand, και μάλιστα εντελώς δωρεάν

Ο DiCaprio πρέπει να ξεπεράσει στην κούρσα στον Eddie Redmayne, να τρέξει πιο γρήγορα από τον Michael Fassbender, να φτάσει στα άκρα τις υποκριτικές του ικανότητες και να καταστρέψει τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί.

Shot01 20851

Μπορείς να παίξεις το παιχνίδι εδώ, αλλά και να δεις ένα μικρό preview από όλα όσα συμβαίνουν σε αυτό, στο παρακάτω βίντεο!
Τι λες, θα το τερματίσει;

{youtube}kNAUshf_4jE{/youtube}