Game of Thrones: Ο Ned Stark θα παίξει στην 6η σεζόν & ένας βασικός χαρακτήρας θα... καεί!

Game of Thrones: Ο Ned Stark θα παίξει στην 6η σεζόν & ένας βασικός χαρακτήρας θα... καεί!

Το νέο behind-the-scenes βίντεο από τα γυρίσματα του 6ου κύκλου έχει πάρα πολλά spoilers!

Posters, trailers και πολλά πολλά spoilers μας προετοιμάζουν τόσο καιρό για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του hit-tv show, "Game of Thrones" που έρχεται στις οθόνες μας στις 24 Απριλίου. Έτσι, ένα ακόμη βίντεο έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο με τις αποκαλύψεις για την έκτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς, το οποίο μας δίνει αρκετά ακόμη στοιχεία για το τι πρόκειται να δούμε στο νέο κύκλο.

Δες επίσης: Το HBO δίνει λίγα ακόμη στοιχεία: Δες τα ολοκαίνουρια posters του Game of Thrones!

Τι μάθαμε από το behind-the-scenes βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Game of Thrones;

Σε μια σκηνή(προς το τέλος του βίντεο), δυο παιδιά ξιφομαχούν. Τα παιδιά αυτά είναι κατά πάσα πιθανότητα δύο από τα τρία αγόρια Stark(Ned, Brandon & Benjen) και η σκηνή μάλλον είναι ένα flashback-όραμα του Bran Stark, που μας αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το παρελθόν της οικογένειας.
Daario Naharis και Jorah Mormont θέλουν να σώσουν την Daenerys από τους Dothraki, οι οποίοι όμως δεν είναι εναντίον της - σύμφωνα με φήμες η ξανθιά πρωταγωνίστρια πρόκειται να αποκτήσει έναν ακόμη μεγαλύτερο Dothraki στρατό.
Ένας βασικός χαρακτήρας θα καεί! Θα δούμε μια μάχη στην έκτη σεζόν, στην οποία φημολογείται πως θα εμφανιστεί και ο Jon Snow(ναι, ναι!) και όπως αναφέρουν πληροφορίες του Vanity Fair, τουλάχιστον δύο(!) βασικοί χαρακτήρες θα καούν στη συγκεκριμένη σκηνή.



Ακόμη περισσότερα spoilers και "κρυμμένα στοιχεία", στο βίντεο που ακολουθεί!