H φωτογραφία από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών που συγκίνησε χιλιάδες χρήστες

Γωγώ Φούντα
H φωτογραφία από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών που συγκίνησε χιλιάδες χρήστες

Γιατί η αγάπη στο τέλος κερδίζει

Οι Βρυξέλλες, το Βέλγιο και η Ευρώπη γενικά, προσπαθούν να συνέλθουν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που για ακόμη μία φορά στοίχισαν τη ζωή δεκάδων αθώων πολιτών, σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό. Και επειδή η καλύτερη απάντηση στη βία και το μίσος, είναι η αγάπη, ένας φωτογράφος αποφάσισε να κάνει μία υπέροχη κίνηση, η οποία κατάφερε να συγκινήσει αμέτρητους χρήστες του διαδικτύου.

Ο Βέλγος φωτογράφος Maxime Prokaz λοιπόν, σε μία προσπάθεια να αποδείξει ότι η αγάπη νικά τα πάντα και στο τέλος επικρατεί, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τη φωτογραφία ενός νιόπαντρου ζευγαριού, στον τόπο της τραγωδίας, το αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

941350 1023538264384560 8344049369657265420 n 4b28d

«Πριν από λίγο καιρό, σε αυτό το μέρος φωτογράφισα την αγάπη. Σήμερα αποφάσισα να αναδημοσιεύσω αυτή τη φωτογραφία. Η αγάπη θα παραμείνει πάντα δυνατή», έγραψε από κάτω, διευκρινίζοντας ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Απρίλιο του 2015. Αμέσως μετά, οι εικονιζόμενοι, Stephanie και Maxime μοιράστηκαν τη φωτογραφία και στα δικά τους προφίλ, ενώ πολύ σύντομα έφτασε τα 96.000 shares, με τις ευχές όλων, το μίσος κάποια στιγμή να εξαφανιστεί από τον κόσμο μας.