Ποιος είναι ο ΕΝΑΣ άνθρωπος που θα δει πρώτος απ' όλους το νέο κύκλο του Game of Thrones;

Ποιος είναι ο ΕΝΑΣ άνθρωπος που θα δει πρώτος απ' όλους το νέο κύκλο του Game of Thrones;

Φέτος το HBO δε δίνει previews σε κανέναν, εκτός από αυτό το πολύ σημαντικό πρόσωπο!

Το HBO ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στο Μάρτιο πως φέτος δε θα δώσει στα media, αλλά και σε κανέναν άλλον, τα νέα επεισόδια του Game of Thrones πριν προβληθούν στην τηλεόραση, λόγω της τεράστιας διαρροής που έγινε στον περσινό κύκλο της σειράς.

Βέβαια, ίσως και το γεγονός πως αυτός ο κύκλος έχει τόσες πολλές ανατροπές και είναι ο πιο πολυσυζητημένος και πολυαναμενόμενος ever να παίζει το ρόλο του, όμως όπως και να έχει, το τηλεοπτικό δίκτυο έχει πάρει την απόφασή του και κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά της έκτης σεζόν.

Διάβασε επίσης: «Το κάνω για τα λεφτά!»: Ο ηθοποιός του Game of Thrones είπε πως δεν του αρέσει η σειρά!

Ποιος είναι, λοιπόν, ο μοναδικός άνθρωπος που ίσως καταφέρει να δει πρώτος τα επεισόδια;

Ο ηθοποιός Liam Cunningham(aka Davos) σε συνέντευξή του στο Vulture, αποκάλυψε: "Ξέρετε πως αυτός παίρνει τα επεισόδια πριν από όλους; Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Παίρνει αντίγραφα σε DVD πριν καν από εμάς. Και εμείς παίζουμε σε αυτά!".

Ο Barack Obama(!!!!!) έχει πει ανοιχτά πως είναι μεγάλος fan του Game of Thrones, ενώ μάλιστα σε περσινή συνέντευξή του στο περιοδικό GQ ανέφερε πως το μόνο πρόβλημα με τη σειρά, είναι πως δε θυμάται τα ονόματα των χαρακτήρων. "Οπότε, όταν τα βλέπω, ξέρω ακριβώς τι γίνεται. Αλλά αν διαβάσω μετά μια κριτική του show, και λένε ο τάδε και ο τάδε, ο μοναδικός που θυμάμαι είναι ο Jon Snow, επειδή μπορώ να προφέρω το Jon Snow", είχε δηλώσει τότε ο Πρόεδρος των Η.Π.Α..

Barack Obama wanted to know a major Game of Thrones spoiler He didn t like the answer f4f75

φωτογραφία: Radiotimes.com


Και η αγάπη του Προέδρου για τον Jon Snow, δεν είχε σταματήσει εκεί! Σύμφωνα με το Vanity Fair, στο φεστιβάλ Comic Con, όπου παρευρέθηκε ο σκηνοθέτης του τελευταίου επεισοδίου του GoT(και όπου μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου ο Jon), ο Barack Obama, που βρισκόταν επίσης εκεί, τον γνώρισε και το πρώτο πράγμα που τον ρώτησε ήταν: "Δεν σκότωσατε τελικά τον Jon Snow, έτσι δεν είναι;", με το Nutter να απαντά, "Κύριε Πρόεδρε, ο Jon Snow είναι πιο πεθαμένος από πεθαμένος"!

Οπότε, αν φέτος υπάρξουν διαρροές, να ξέρετε πως είναι σχεδόν σίγουρο πως θα προέρχονται από το Λευκό Οίκο.