Η Vogue προτείνει στους αναγνώστες της να ανακαλύψουν την «πράσινη» πλευρά της Αθήνας!

Η Vogue προτείνει στους αναγνώστες της να ανακαλύψουν την «πράσινη» πλευρά της Αθήνας!

Ποια είναι τα hotspots της Αθήνας, για κάποιον που αναζητά την υγιεινή ζωή;

Η Vogue, σε αφιέρωμά της αστειεύεται, λέγοντας πως πολλοί θεωρούν πως το ελληνικό πρωινό είναι "καφές και τσιγάρο" και πως το κοινό της Αθήνας είναι ένα κοινό που αγαπά πολύ τις διάφορες ποικιλίες καφέ (την ημέρα) και τις διαφορετικές γεύσεις κρασιού (τη νύχτα).

Παρ' όλα αυτά, υπάρχει και μια πιο healthy-related πλευρά της πόλης και το αμερικανικό περιοδικό αποφασίζει να εστιάσει σε αυτήν.

Ιδού 4 πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς στην Αθήνα και να νιώσει αναζωογονημένος και γεμάτος ενέργεια - έχοντας, όμως, έναν "fit" προσανατολισμό:

1. Μια βόλτα στη γειτονιά του Κολωνακίου

Το Coco-Mat Hotel Athens, το εστιατόριο "It" στη σκουφά, το "Pure Juice Bar" στη Σίνα, αλλά και η μοναδική "Apivita Experience" στη Σόλωνος, είναι τα must μέρη της περιοχής.

02 the healthy way to visit athens1 91cef

2. Αξιοθέατα παρέα με... γυμναστική!

Jogging γύρω από το Παναθηναϊκό στάδιο, κάτω από το Ναό του Ολυμπίου Διός και τερματισμός στον Εθνικό Κήπο, για χαλάρωση. Αν πάλι ψάχνεις και κάτι παραπάνω, το ξενοδοχείο Hilton έχει γυμναστήριο, σπα και τη μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα του Κέντρου.
Συνδυάζοντας τις fitness δραστηριότητές σου με διασκέδαση, μπορείς να επισκεφθείς και την πισίνα της Μεγάλης Βρετανίας, να κάνεις shopping στο shop-in-shop του ελληνικού brand "Zeus + Dione" που υπάρχει στο χώρο του ξενοδοχείου, YOGA στα NYSY Studios, αλλά και να δοκιμάσεις ένα πράσινο χυμό, ή μια vegan σοκολατόπιτα στο Avocado, στο Σύνταγμα.

05 the healthy way to visit athens f3f1b

3. Βόλτα στα Νότια

Το εστιατόριο "Yi" στη Γλυφάδα, η υπέροχη πισίνα του Astir Palace και οι γεμάτες Ω-3 γευστικές επιλογές του Matsuhisa, σου δίνουν την ευκαιρία για την απόλυτη χαλάρωση, χωρίς τύψεις.

07 the healthy way to visit athens 9ca04

4. Wellness à la Carte
Ψάχνεις τους κατάλληλους ειδικούς για να γυμναστείς, ή να "καθαρίσεις" το σώμα σου από τις τοξίνες;

08 the healthy way to visit athens 42e5e

Η Vogue, δίνει εδώ (στο τέλος του άρθρου) διευθύνσεις και πληροφορίες για εκείνους που θέλουν πρόσβαση στην υγιεινή ζωή της πόλης με ένα μόνο τηλεφώνημα.