«The Devil Wears Prada»: 6 απίστευτα πράγματα που μάθαμε σήμερα για την ταινία

«The Devil Wears Prada»: 6 απίστευτα πράγματα που μάθαμε σήμερα για την ταινία

Το επιτυχημένο φιλμ κλείνει σήμερα 10 χρόνια από την πρεμιέρα του και οι συντελεστές αποφάσισαν να μας αποκαλύψουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες!

Όταν η Meryl Streep συμφώνησε να παίξει το ρόλο της Miranda Priestly, στο φιλμ, "The Devil Wears Prada", σίγουρα δε θα περίμενε πως 10 χρόνια μετά από την πρεμιέρα, θα θεωρούταν μια από τις πιο iconic ταινίες με θέμα τη μόδα.

Σαν σήμερα, το 2006, η ταινία βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες και με αφορμή αυτό το γεγονός, η σεναριογράφος, Aline Brosh McKenna, μίλησε στο Vanity Fair και αποκάλυψε άγνωστα μέχρι στιγμής πράγματα για το επιτυχημένο blockbuster.

Ο μονόλογος-κήρυγμα της Miranda στην Andy για το "cerulean" χρώμα ήταν αυτοσχεδιασμός:

"Έπρεπε να διαλέξουμε ένα πουλόβερ με χρώμα που θα γράφει ωραία στην οθόνη και το μπλε ήταν το καλύτερο, οπότε δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Είμαι σίγουρη πως υπήρχαν συλλογές σε αυτή την απόχρωση, αλλά ο τρόπος με τον οποίο μιλάμε γι' αυτήν στην ταινία, είναι εντελώς αυτοσχεδιασμένος".

{youtube}vL-KQij0I8I{/youtube}

Ο χαρακτήρας του Stanley Tucci ήταν αρχικά πιο ευγενικός - μέχρι που ένας fashion insider είπε στους υπεύθυνους πως αυτό δεν ήταν καθόλου ρεαλιστικό:

"Κάποιος μου είπε, 'Κανείς δεν είναι τόσο ευγενικός. Κανείς δεν έχει το χρόνο, ούτε το λόγο να το κάνει αυτό' και αυτό ήταν πολύ καλό feedback, γιατί αρχικά ο Νιγελ θα ήταν πιο cliché χαρακτήρας, σαν μια καλή νεράιδα".

Η Meryl Streep ήθελε να είναι εντελώς αληθινή ως Miranda:

"Η Meryl είναι κάποια που δεν έχει ματαιοδοξία στις ερμηνείες της και δεν την ενδιαφέρει να είναι συμπαθής. Ανησυχούσε περισσότερο για το τι έκανε αυτή τη γυναίκα να εκνευρίζεται. Αυτό που θυμάμαι να μου λέει είναι πως η Miranda θα ήταν ήρεμη σε μια καταιγίδα. Μπορεί να εκνευρίζει τους άλλους, όμως έχει αυτή την ικανότητα να παραμένει ήρεμη. Είναι ένας από τους λόγους που τη φοβούνται γιατί πράγματα που δημιουργούν ανησυχία στους άλλους, δεν την επηρεάζουν καν".

giphy 9e5ec

Οι προσβολές της Miranda είχαν έμπνευση τον Αμερικανό stand-up κωμικό, Don Rickles:

"Αγαπώ τις προσβολές. Μεγάλωσα βλέποντας Don Rickles με τον μπαμπά μου, οπότε αυτό ήταν τεράστια επιρροή".

Η Miranda είναι ακόμη εντελώς φρέσκια στο μυαλό της McKenna:

"Θα μπορούσα να γράψω μια σελίδα ακόμη και σήμερα με τη Miranda να περπατά και να προσβάλλει κόσμο. Απλά μου κόλλησε και μου φάνηκε διασκεδαστικό να γράψω μια σκηνή απλά για τη Miranda να στέκεται σε μια ουρά, ή οπουδήποτε και το να το φαντάζομαι αυτό είναι πάντα αστείο".

giphy 1 9b65a

Πού βρίσκονται σήμερα οι χαρακτήρες από την ταινία;

"Νομίζω πως η Andy είναι ακόμη δημοσιογράφος. Για κάποιο λόγο, τη φαντάζομαι στην Ευρώπη με έναν υπέροχο Ευρωπαίο. Και νομίζω πως η Miranda Priestly είναι ακριβώς εκεί που ήταν, αλλά έχει ανέβει ένα-δυο επίπεδα και έχει αντικαταστήσει τον Irv, το αφεντικό της στην ταινία. Νομίζω πως μπορεί και να έχει διατάξει να τον δολοφονήσουν!".