Παραολυμπιακοί Αγώνες 2016: Γνώρισε την Ελληνική Παραολυμπιακή Oμάδα στο gnorisetous.gr

Βιβή Αγγελάκη
Παραολυμπιακοί Αγώνες 2016: Γνώρισε την Ελληνική Παραολυμπιακή Oμάδα στο gnorisetous.gr

Η νέα καμπάνια της Samsung αναδεικνύει την ελληνική αποστολή αθλητών που αγωνίζονται για τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016

Η Samsung Electronics Hellas, Mέγας Xορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της ελληνικής αποστολής αθλητών στους 15ους Θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες, σε προσκαλεί να γνωρίσεις την Eλληνική Παραολυμπιακή Oμάδα στο www.gnorisetous.gr και να μοιραστείς τις ιστορίες τους, που αποτελούν πηγή έμπνευσης.

Πρωταρχικός στόχος της καμπάνιας είναι να φέρει στο προσκήνιο την ήδη εντυπωσιακή αθλητική διαδρομή και τις διακρίσεις των αθλητών μελών της Παραολυμπιακής Oμάδας. Επίσης, μέσα από το www.gnorisetous.gr, αναδεικνύεται η υπεράνθρωπη προσπάθεια, το πείσμα, η επιμονή και το πάθος των αθλητών που ξεπερνούν όλα τα εμπόδια για να κυνηγήσουν το όνειρό τους για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Samsung Gnorisetous

Πρωταγωνιστές της καμπάνιας είναι οι αθλητές Δήμητρα Κοροκίδα, Αντώνης Τσαπατάκης, Χρήστος Καπέλλας και Παναγιώτης Τριανταφύλλου. Η Δήμητρα Κοροκίδα είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος, αθλήτρια του Τάε Kβον Nτο και άλλων τριών κορεάτικων πολεμικών τεχνών με πολλές διακρίσεις σε παγκόσμια πρωταθλήματα στίβου. Στους Παραολυμπιακούς του Ρίο, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη σφαιροβολία. Ο Αντώνης Τσαπατάκης είναι δευτεραθλητής κόσμου στην κολύμβηση, κάτοχος δύο πανελλήνιων ρεκόρ και 29 μεταλλίων, μεταξύ των οποίων 23 χρυσά, σε παγκόσμια, πανευρωπαϊκά και πανελλήνια πρωταθλήματα. Ο Χρήστος Καπέλλας κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα εις ύψος και έχει συμμετάσχει σε πολλές ευρωπαϊκές και παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις. Τέλος, ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου είναι αθλητής της ξιφασκίας με αμαξίδιο και παίκτης της Εθνικής Oμάδας Μπάσκετ. Είναι κάτοχος χρυσού και χάλκινων μεταλλίων σε παγκόσμια πρωταθλήματα και Παραολυμπιονίκης.

Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες και να γνωρίσεις και τους υπόλοιπους σπουδαίους αθλητές της ελληνικής αποστολής, μπορείς να επισκεφτείς την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.gnorisetous.gr (#samsung #gnorisetous #rio2016 #paralympicgames).

DPG Network