Η.Π.Α. όπως λέμε Hipster Πολιτείες της Αμερικής

Η.Π.Α. όπως λέμε Hipster Πολιτείες της Αμερικής

Η λίστα με τις πιο hipster πολιτείες της Αμερικής ανακοινώθηκε. Επιτέλους.

Για εσάς τις λίγες που δεν ξέρετε τι είναι οι hipsters θα σας πούμε, συνοπτικά, να κοιτάξετε πολλά από τα κορίτσια του street style μας, να ένα δείτε το blog του Yvan the Facehunter, να διαβάσετε για μουσικές από το pitchfork.com και να κοιτάξετε τους twenty something ενήλικες του Βερολίνου, του Λονδίνου και της Στοκχόλμης.

Η συνεχώς αυξανόμενη σε αριθμό υποκουλτούρα που ασχολείται με την εναλλακτική μουσική, τη μόδα και τη τέχνη και αλλάζει προτιμήσεις, πρότυπα και συνήθειες σε χρόνο dt και ξορκίζει κάθετι mainstream όπως ο διάολος το λιβάνι είναι σε ακμή και στο αμερικανικό έδαφος. Συνοικίες όπως το Williamsbourg του Brooklyn κατοικούνται σχεδόν αποκλειστικά από hipsters και είναι φημισμένες για τη μουσική σκηνή και τους rock 'n roll κατοίκους τους.

Χθες, λοιπόν, ανακοινώθηκε μία λίστα με τις πολιτείες που οι hipsters επιλέγουν ως τόπο κατοικίας και είναι περισσότερο θελκτικές σε αυτούς. Ενώ, λοιπόν, όλοι θα περιμέναν τη Νέα Υόρκη να αναρριχηθεί στην κορφή της λίστας, η πολιτεία έχασε την πρώτη θέση από Μινεσότα. Αναμενόμενα δεύτερη ήρθε η Νέα Υόρκη και τρίτο αναδείχθηκε το Oregon στο οποίο βρίσκεται η hipster Μέκκα, το Portland.

Διαβάστε όλη τη λίστα και ελπίζουμε τώρα που ανακοινώθηκε και έγινε γνωστή να μη μετοικήσουν όλοι hipster σε ένα βράδυ και δεν βρείτε κανένα αν επισκεφτείτε τα μέρη αυτά.

1. Minnesota
2. New York
3. Oregon
4. Massachusetts
5. Illinois
6. District of Columbia
7. Rhode Island
8. Washington
9. California
10. Pennsylvania

Υποσημείωση: Το άρθρο αυτό γράφτηκε όσο ακούγαμε Arcade Fire και Naked and the Famous, γιατί αγαπάμε τη hipster κουλτούρα που τόσο ομορφαίνει τις πόλεις ακόμα και αν δεν δικαιολογούμε το σνομπισμό της.