Ο Μακεδονικός Χαλβάς, «το γλυκό που κάνει καλό», στηρίζει το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Ο Μακεδονικός Χαλβάς, «το γλυκό που κάνει καλό», στηρίζει το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Φέτος τα Χριστούγεννα, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ αποδεικνύει έμπρακτα, ακόμη μία φορά, την υποστήριξή της στα παιδιά προσφέροντας 3.000 μερίδες από τον Μακεδονικό Χαλβά, «το γλυκό που κάνει καλό», στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Στο πλαίσιο χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος με την υποστήριξη της εταιρείας ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ, τα παιδιά συμμετείχαν σε δημιουργικό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και μεταμορφώθηκαν με face painting σε χαρούμενες χριστουγεννιάτικες φιγούρες! Με τη συμμετοχή της γνωστής food blogger Εύας Μονοχάρη (FunkyCook.gr), τα παιδιά δημιούργησαν θρεπτικές και υγιεινές λιχουδιές με Μακεδονικό Χαλβά και Μακεδονικό Ταχίνι, ενώ στο τέλος δέχτηκαν επίσκεψη από τον Άγιο Βασίλη, που μοίρασε δώρα και χαρά σε όλους!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της εταιρείας ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ καθώς και η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα παιδιά αλλά και με εκπροσώπους του Ιδρύματος και να ενημερωθούν για το σημαντικό του έργο.

Με ιστορία 90 και πλέον ετών, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ θα συνεχίσει να προσφέρει βοήθεια και αλληλεγγύη στις κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη.