Μια after work βόλτα στις πιο εντυπωσιακές εγκαταστάσεις ΒΜW στην Ελλάδα!

Μια after work βόλτα στις πιο εντυπωσιακές εγκαταστάσεις ΒΜW στην Ελλάδα!

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να «ανεβάσει» τη διάθεσή μας έπειτα από μια δύσκολη ημέρα στο γραφείο, τότε αυτό είναι σίγουρα μια after work βόλτα με τις φίλες μας, στην «καρδιά» της Αθήνας.

Ακόμη, λοιπόν, κι αν δεν διαθέτουμε τον χρόνο ή την ενέργεια για μια χαλαρή έξοδο τις καθημερινές, κάθε Παρασκευή φροντίζουμε να μην έχουμε κάποια δικαιολογία για να μην βρεθούμε στο κέντρο της πόλης. Συνήθως -λόγω της κούρασης ή της ασυμφωνίας (ναι, συμβαίνουν κι αυτά)- καταλήγουμε στα ίδια στέκια και τις ίδιες διαδρομές, ωστόσο, την περασμένη Παρασκευή, είχαμε μια νέα «είσοδο» στο πρόγραμμά μας και το σημαντικό είναι ότι η «είσοδος» αυτή, μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε -και κυρίως να θυμηθούμε- ότι είτε τη λατρεύουμε είτε «όχι»- η Αθήνα «κρύβει» πολλά «διαμάντια» και ένα από τα πιο λαμπερά βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού!



spanos1 new

Το ανανεωμένο «διαμάντι» της Λ. Συγγρού

Την Παρασκευή το απόγευμα ήμασταν προσκεκλημένοι στο BMW Exclusive Christmas After Work Event της Σπανός ΑΕ για μια «κούρσα» στο… μέλλον. Είχαμε ένα προαίσθημα ότι άξιζε να πάμε και το κάναμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπήκαμε, λοιπόν, στα αυτοκίνητά μας και ξεκινήσαμε να οδηγούμε με κατεύθυνση τη Συγγρού και για την ακρίβεια, τον αριθμό 299. Εκεί, στη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Αμφιθέας, είδαμε τις εμβληματικές εγκαταστάσεις της BMW, τις μεγαλύτερες και πιο όμορφες εγκαταστάσεις BMW στην χώρα μας και μπορούμε να ομολογήσουμε ότι νιώσαμε αμέσως έναν «ενθουσιασμό».

«Κορίτσια, μάλλον είναι η σωστή επιλογή για την after work βόλτα μας», είπαμε και κάναμε την είσοδό μας στο κτήριο για να δούμε κι εμείς τις πλήρως ανανεωμένες -με υψηλής ποιότητας και αισθητικής υλικά- εγκαταστάσεις της Σπανός ΑΕ, οι οποίες αποκλειστικά για εκείνη τη βραδιά ήταν πλαισιωμένες από BMW Individual και BMW Μ μοντέλα (ναι, δεν γινόταν να χάσουμε αυτό το event)!

spanos 2 new

Δημήτρης Μακαλιάς

Τι άλλο να ζητήσουμε ενόψει γιορτών;

Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο λευκός στολισμός και το απίθανο candy bar με αγαπημένα silver macarons αλλά και πανέμορφα πεντανόστιμα cake pops μας έβαλαν κατευθείαν σε γιορτινή διάθεση, ενώ την εορταστική ατμόσφαιρα ολοκλήρωσαν οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες υπό τον ήχο βιολιού και το εντυπωσιακό Christmas Decoration!

spanos 3 new

Αφού απολαύσαμε τις γλυκές δημιουργίες και τη μουσική, μιλήσαμε με το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας και μάθαμε τα πάντα για τις υπέροχες BMW που βρίσκονταν γύρω μας, στη συνέχεια, περιηγηθήκαμε μαζί με τους υπόλοιπους καλεσμένους στις εντυπωσιακές -για τα ελληνικά δεδομένα και όχι μόνο- εγκαταστάσεις και -μεταξύ άλλων- θαυμάσαμε τα έργα του καταξιωμένου Έλληνα sculptor και designer Στάθη Αλεξόπουλου που κοσμούσαν τους χώρους. Στις εγκαταστάσεις της Σπανός ΑΕ υπάρχει, μάλιστα, το γλυπτό αστέρι του καλλιτέχνη, μέρος των εισόδων από τις πωλήσεις του οποίου θα δοθεί στο «Make-A-Wish». Μην ξεχάσετε, λοιπόν, να το αναζητήσετε όταν τις επισκεφτείτε!

ΒMW και Σπανός ΑΕ οδηγούν το μέλλον μαζί

Τι άλλο κάναμε στο Exclusive Christmas After Work Event της BMW; Είδαμε τον πρόεδρο της BMW Hellas να απονείμει μια ευχαριστήρια τιμητική πλακέτα στον κ. Γιώργο Σπανό. «Driving the Future together»: Αυτός ήταν ο τίτλος της πλακέτας και ναι, σίγουρα είναι ωραίο να αναγνωρίζει η «μαμά εταιρία» τη συμβολή της Σπανός ΑΕ για το μέλλον της μάρκας

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βρεθείς στη Λεωφόρο Συγγρού, μην ξεχάσεις να κάνεις προορισμό σου το «διαμάντι» της BMW που ανακαλύψαμε. Ακόμη κι αν δεν είναι Παρασκευή, ακόμη κι αν δεν οδηγείς στο κέντρο έπειτα από μια κουραστική ημέρα στο γραφείο, το σίγουρο είναι πως μια βόλτα στις πλήρως ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Σπανός ΑΕ, αξίζει να μπει στο πρόγραμμά σου!