Θες πυκνές βλεφαρίδες και αναίμακτο λίφτινγκ στα βλέφαρα;

Τότε μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στο κέντρο MIA Aesthetics®

Οι υπηρεσίες ομορφιάς της MIA Aesthetics® παρουσιάστηκαν την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου σε beauty editors, bloggers & youtubers στο Ινστιτούτο Αισθητικής και Ιατρικής Κοσμετολογίας της στο κέντρο της Αθήνας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν live εφαρμογές τοποθέτησης βλεφαρίδων, μόνιμου μακιγιάζ καθώς και την καινοτόμα υπηρεσία αναίμακτης βλεφαροπλαστικής με τη χρήση του πρωτοποριακού μηχανήματος PlasM που η MIA Aesthetics® χρησιμοποιεί κατ' αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.

Οι προσκεκλημένοι είχαν επίσης τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη Μία Χραμά και τις υπηρεσίες του Ινστιτούτου διαπιστώνοντας δια ζώσης ότι η MIA Aesthetics® ξεχωρίζει στον κλάδο καθώς εφαρμόζει αποκλειστικά τις τελευταίες επαγγελματικές μεθόδους Micropigmentation βασιζόμενη σε επιστημονικές, τεχνολογικές και ιατρικές γνώσεις και κατευθύνσεις όπως το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με διαμάντι. Με συνεχή εκπαίδευση και συνεργασίες με Ευρωπαϊκές Ακαδημίες Ομορφιάς και ειδικούς προμηθευτές καλύπτει όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας φέρνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα Ινστιτούτα της.

eye lashes 3d

Ξεχωρίζει για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον κλάδο της διορθωτικής, μη επεμβατικής αισθητικής, όπως η αναίμακτη βλεφαροπλαστική και αφαίρεση ρυτίδων και ουλών χωρίς νυστέρι μέσω της τεχνολογίας PLASMA. H PLASMA είναι η πιο εξελιγμένη μέθοδος lifting χωρίς νυστέρι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η MΙΑ Aesthetics® είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πώλησης και εκμάθησης του μηχανήματος PlasM στην Ελλάδα.

Σχετικά με τη MIA Aesthetics®

Η MIA Aesthetics® αποτελεί κορυφαία ανεξάρτητη εταιρεία στην Αισθητική και Ιατρική Κοσμετολογία με στοχευμένες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους κλάδους της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής και αφαίρεσης ρυτίδων χωρίς νυστέρι, του μόνιμου μακιγιάζ (αισθητικό & ιατρικό), της τοποθέτησης extension βλεφαρίδων και της αφαίρεσης τατουάζ.

Η Mia Aesthetics® ιδρύθηκε το 2012 από τη Μία Χραμά στο Wetzlar της Γερμανίας, όπου βρίσκεται και η έδρα της. Μέχρι στιγμής η Mia Aesthetics® μετράει στο ενεργητικό της συνεργασίες σε Γερμανία

H MIA Aesthetics® ξεχωρίζει στον κλάδο καθώς εφαρμόζει αποκλειστικά τις τελευταίες επαγγελματικές μεθόδους Micropigmentation βασιζόμενη σε επιστημονικές, τεχνολογικές και ιατρικές γνώσεις και κατευθύνσεις όπως το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με διαμάντι. Με συνεχή εκπαίδευση και συνεργασίες με Ευρωπαϊκές Ακαδημίες Ομορφιάς και ειδικούς προμηθευτές καλύπτει όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας φέρνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα Ινστιτούτα της.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ