Tα σαμπουάν Wash & Go με νέα διαφημιστική καμπάνια

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Tα σαμπουάν Wash & Go με νέα διαφημιστική  καμπάνια

Γιορτάζοντας την απροσδόκητη επιτυχία της περσινής ενέργειας My Life My Shampoo, το Wash & Go εγκαινιάζει τον δεύτερο κύκλο ‘’My Life My Shampoo’’ ως μία υπενθύμιση ότι πρέπει να εκτιμάμε και να εκμεταλλευόμαστε την κάθε στιγμή της ημέρας με συνοδοιπόρο το Wash & Go, το οποίο εγγυάται την απόλυτη φροντίδα και προστασία για όλους τους τύπους και τις ανάγκες των μαλλιών μας. Φυσικά, από αυτήν την ενέργεια δεν θα μπορούσαν να λείπουν αγαπημένοι ambassadors οι οποίοι θαμοιραστούν μαζί μας τις ξεχωριστές καθημερινές στιγμές τους!


Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας είναι η εντυπωσιακή Σταματίνα Τσιμτσιλή, γνωστή για τη δυναμική προσωπικότητα, την εκθαμβωτική ομορφιά της και το ρόλο της ως μητέρα. Η Σταματίνα εκπροσωπεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μοντέρνες γυναίκες αφού συνδυάζει όλους τους ρόλους με επιτυχία και ταυτόχρονα διατηρείται λαμπερή με εντυπωσιακά μαλλιά. Η Σταματίνα θα επιτρέψει στο κοινό να δει από κοντά την πραγματική της ζωή μέσα από τις αγαπημένες της συνήθειες και στιγμές, μέσα από μία χαρμόσυνη περίοδο για εκείνη αφού περιμένει το τρίτο μέλος της οικογένειά της σύντομα.
Λόγω της απαιτητικής καθημερινότητας τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών στη σημερινή εποχή, τα μαλλιά γίνονται ολοένα και πιο αδύναμα, ξηρά και ταλαιπωρημένα. Αν αναζητάτε μία τονωτική ένεση στην αυτοπεποίθηση και την εμφάνισή σας, η λύση είναι απλή: θετική διάθεση και τα νέα προϊόντα Wash & Go που εγγυώνται υγιή και περιποιημένα μαλλιά για όλες τις ώρες της ημέρας για γυναίκες, άνδρες αλλά και όλη την οικογένεια.

To Wash & Go παρουσιάζει μία νέα ολοκληρωμένη σειρά με τα πολύτιμα έλαια Argan, Αμυγδάλου και Καμέλιας. Η νέα ενισχυμένη σειρά προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα που σκοπό έχουν να ανανεώσουν τα μαλλιά και να τα προστατεύσουν από το καθημερινό στρες και τη φθορά.
Συγχρόνως, το Wash & Go προσθέτει στη γκάμα του προϊόντα για ακόμα πιο εντατική περιποίηση των μαλλιών με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες όχι μόνο των γυναικών αλλά και των ανδρών και ολόκληρης της οικογένειας. Οι νέες μάσκες Wash & Go καθώς και το ελιξίριο (έλαιο) μαλλιών περιποιούνται τα μαλλιά σε 5 επίπεδα, προσφέροντάς τους λάμψη, όγκο και ολοκληρωτική αναζωογόνηση

Την ενέργεια ‘’My Life My Shampoo’’ θα στηρίξουν η λαμπερή παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία θα είναι η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, καθώς και ο εντυπωσιακός Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του για το Wash & Go τα τελευταία χρόνια.

Ο καθένας τους έχει διαφορετική προσωπικότητα αλλά όλοι τους διακρίνονται για την επιτυχημένη επαγγελματική τους πορεία, τον δυναμικό τους χαρακτήρα και φυσικά την εμπιστοσύνη τους στο Wash & Go για την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών τους.
Και οι δύο ambassadors μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media θα μας επιτρέψουν να τους γνωρίσουμε λίγο καλύτερα μέσα από 6 θεματικές ενότητες, αποκαλύπτοντας τα καθημερινά τους μυστικά, μεταξύ των οποίων είναι φυσικά και το Wash & Go!
Oι θεματικές ενότητες είναι: Beauty & Health Secrets, Work Moments, Leisure Time, Family Life, Friend Moments, Favorite Rituals. To κοινό όχι μόνο θα έρθει πιο κοντά με τους 2 ambassadors αλλά θα έχει και την ευκαιρία να διεκδικήσει φανταστικά δώρα!
Βάλτε και εσείς στη ζωή σας το Wash & Go και θα γίνει το αγαπημένο hair brand που συνοδεύει τις καθημερινές σας στιγμές!