Υιοθέτησε τρεις τοπ διατροφικές συνήθειες και φρόντισε την ΑΥΡΑ σου

Υιοθέτησε τρεις τοπ διατροφικές συνήθειες και φρόντισε την ΑΥΡΑ σου

Ήρθε και πάλι αυτή η εποχή του χρόνου που το γυμναστήριο της γειτονιάς σου γεμίζει καθώς, ειδικά, μετά το Πάσχα, ο σκοπός όλων μας είναι να χάσουμε τα περιττά κιλά και να βγούμε fit στην παραλία.

Τρέχεις, κάνεις ποδήλατο, yoga, Pilates αλλά δε μπορείς να χάσεις εκείνα τα τρία κιλά που σε βασανίζουν τόσους μήνες γιατί εκτός από τη γυμναστική, βασικό ρόλο στην κατάκτηση αυτού του στόχου σου παίζει και η διατροφή.

Πώς θα χάσεις εκείνα τα επίμονα κιλά λοιπόν;

Η απάντηση είναι η αλλαγή στις διατροφικές σου συνήθειες!

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να υιοθετήσεις τρεις εύκολες και απλές συμβουλές που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου και θα σου προσφέρουν περισσότερη ενέργεια και ευεξία. Πολύ γρήγορα θα δεις ότι θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σου ρουτίνας και θα είναι δύσκολο να μη τις εφαρμόζεις.

AVRA

Αναρωτιέσαι ποιες είναι αυτές οι συνήθειες;

Δες παρακάτω!

Συνήθεια #1

Γέμισε τα ντουλάπια και το ψυγείο σου με υγιεινές τροφές

Η καλή φυσική κατάσταση αλλά και η φροντίδα της ΑΥΡΑΣ μας ξεκινάει από εμάς τους ίδιους αλλά και από όσα μας περιβάλλουν. Για αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις στο σπίτι σου υγιεινές τροφές, όπως φρούτα και λαχανικά

Μικρό διατροφικό tip: Μη ξεχνάς ότι, για τις μέρες που η βαρεμάρα χτυπάει κόκκινο, το ψυγείο σου πρέπει να είναι εφοδιασμένο με σνακς, που μπορούν να καταναλωθούν εύκολα, χωρίς πολλές διαδικασίες, π.χ. μήλα, καρότα, αχλάδια, μπανάνες, ξηροί καρποί κ.ά.

Συνήθεια #2

Μην ξεχνάς το πρωινό

Η μέρα ξεκινά από το πρωί και ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσει σωστά είναι με το κατάλληλο πρωινό.

Το πρωινό είναι πράγματι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Όταν όμως πρέπει να ξυπνήσεις, να κάνεις ντους, να βαφτείς, να βγάλεις βόλτα τον σκύλο, να επιστρέψεις σπίτι και μετά να πας στη δουλειά, (ουφ!) είναι λογικό να μη βρίσκεται στις προτεραιότητες της μέρας σου.

Μπορεί το πρωινό να μη σου αρέσει ή να νιώθεις ότι δε μπορείς να φας μόλις ξυπνήσεις, ωστόσο εάν υιοθετήσεις αυτή την πολύ σημαντική συνήθεια θα δεις σύντομα τη διάθεσή σου να αλλάζει. Το σώμα και το μυαλό σου θα σε ευγνωμονούν!

Συνήθεια #3

Νερό, νερό και ξανά νερό!

Το νερό αποτελεί πολύτιμο συστατικό για τον ανθρώπινο οργανισμό, αντιπροσωπεύοντας ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του σωματικού βάρους. Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, με υψηλές θερμοκρασίες, είναι πολύ πιθανό να χάσουμε την ενυδάτωση του οργανισμού μας χωρίς να το καταλάβουμε.

Μη ξεχνάς, ότι όσον αφορά το νερό, η έκφραση “των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν” ταιριάζει απόλυτα! Για αυτό να θυμάσαι να πίνεις νερό πριν διψάσεις, καθώς η δίψα είναι μια ένδειξη αφυδάτωσης.

Σε όλες τις στιγμές της ημέρας και σε ό,τι κάνουμε, το νερό είναι ο σύμμαχος που μας αναζωογονεί και μας ενυδατώνει. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, σταθερός σύμμαχος της ευεξίας, της σωστής ενυδάτωσης και της καλής φυσικής κατάστασης, μας προσφέρει ισορροπία, φροντίδα, καθώς και την απαραίτητη ευεξία και ενέργεια για να συνεχίσουμε. Μέσα από τη νέα του καμπάνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, υπενθυμίζει σε όλους τη σημαντικότητα που έχει το νερό και μας παρακινεί να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας, να φροντίσουμε την ΑΥΡΑ μας.

Μήπως σήμερα είναι η μέρα που θα εφαρμόσεις τις νέες σου συνήθειες;