Ο Παύλος ενώνει όλους τους Έλληνες ακόμα κι από ψηλά!

Ο Παύλος ενώνει όλους τους Έλληνες ακόμα κι από ψηλά!

Παύλος Γιαννακόπουλος: Μοναδικό το παράδειγμα ενός ανθρώπου που κατάφερε να ενώνει ακόμα και με την απουσία του - Ο Κώστας Τσιτούνας γράφει για το παράδειγμα ζωής ενός ανθρώπου που κινήθηκε με γνώμονα το ήθος και τη σκληρή δουλειά - Φωτεινή εξαίρεση σε ένα κόσμο που έμαθε να κινείται με μικροψυχία 

Το χθεσινό (13/06/2018) τελευταίο αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο ήταν ομολογουμένως από τα δυσκολότερα ρεπορτάζ που έχω καλύψει.

Δύσκολο, λόγω του ότι το κλίμα ήταν συναισθηματικά φορτισμένο και στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, αλλά και στους φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν εκεί.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, λόγω «επαγγελματικής έξης», φροντίζω πάντα να βγαίνω για κάποιες ώρες «εκτός θέματος» και να στέκομαι απλός παρατηρητής στα γεγονότα τα οποία καλύπτω, για να μπορώ να βλέπω όσα οι υπόλοιποι (που αποτελούν μέρος του θέματος) ενδεχομένως δεν μπορούν να αντιληφθούν.

Το έκανα και χθες στη Μητρόπολη. Μίλησα με τον κόσμο στις ουρές, παρακολούθησα προσεκτικά τα στεφάνια που εστάλησαν, είδα τους πολιτικούς που ήρθαν και κατέληξα σε ένα συμπέρασμα με βαρύνουσα σημασία:

Ο Παύλος ένωσε χθες όχι μόνο τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού! Ένωσε όλους τους Έλληνες, κόκκινους, πράσινους, μπλε…

Κι αυτό ξέρετε είναι το μεγαλείο του Ανδρός!

Ήταν εκεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Βασίλης Οικονόμου, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης και η σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα Διασποράς, Κατερίνα Παναγοπούλου. Τα μηνύματα και οι δηλώσεις σεβασμού στο προσωπό του, χιλιάδες...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr