Ο χρήστης "Waterboomer" είναι μούσκεμα στην τοποθεσία "Τεχνόπολις"!!

Ο χρήστης "Waterboomer" είναι μούσκεμα στην τοποθεσία "Τεχνόπολις"!!

30 Ιουνίου &  1 Ιουλίου

Το πιο Waterfun Festival έρχεται στην Αθήνα

15ώρες ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥ ΝΕΡΟΠΟΛΕΜΟΥ

100 τόνοι ΝΕΡΟΥ

40+ DJs / LIVE ACTS

20.000 ΜΑΧΗΤΕΣ

50.000 ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ

Ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος τελικά θα γίνει με νεροπίστολα!

Το θερμόμετρο ολοένα ανεβαίνει και το μόνο σίγουρο είναι το ότι αυτό θα είναι το πιο καυτό καλοκαίρι των τελευταίων χρόνων.

Με τον υδράργυρο στα κόκκινα, στην καρδιά του καλοκαιρού, το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου, δημιουργούμε "υγρές" αναμνήσεις και «οπλιζόμαστε» για το πιο τρελό μπουγέλο της ζωής μας!

Μια πρωτοποριακή ιδέα, βασισμένη στα κλασικά μπουγελώματα ντύνεται με απίθανες μουσικές και εντυπωσιακά water shows και διαδραστικά παιχνίδια, οπλίζεται με πολύχρωμα εντυπωσιακά νεροπίστολα και βάζει στον χάρτη έναν και μοναδικό προορισμό το hot spot της Αθήνας, το Γκάζι, την Τεχνόπολη!

Στα δύο εντυπωσιακά stages του Waterbomm Festival θα ανέβουν πάνω από 40 αγαπημένοι Dj's και Live Acts στο πιο hot – ever – μουσικό line-up του πιο εκρηκτικού festival!

Και ενώ όλοι γνωρίζετε, ή μάλλον υποψιάζεσθε ήδη το τι θα συμβεί, (νεροπίστολα, μπουγέλα, ομάδες, μάχες, ρεκόρ Γκίνες και ατελείωτα κυβικά νερού) ήρθε η ώρα να μάθουμε τα πρώτα από τα ονόματα των πιο Hot Dj's & Live Acts που θα ηλεκτρίσουν με δυνατή μουσική την πιο fun καλοκαιριάτικη γιορτή!

Waterboom Festival Line Up:

(alphabeticall order)

Djs

Ace2Ace

Agent Greg

Display

DJ YOUNG

Jay Main

MAD M.A.C

Mossel

Playmen

Special Guests:

SNIK

Yung Light

Youtubers

ArVA

Pournaras

Line Up:

Djs

Ace2Ace

Το πιο αναγνωρίσιμο duo στην Ελλάδα που άλλαξε τα όσα ξέραμε για τη χορευτική μουσική έρχεται! Δημιουργoί του Blast Athens, του Showmelove και με σταθερό residency στο Cavo Paradiso είναι σίγουρο πως θα μας χαρίσουν από τα πιο υδροεκρηκτικά highlights του Φεστιβάλ!

Agent Greg

Ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους DJs της house σκηνής στην χώρα μας. Με σταθερά residencies στο Cavo Paradiso, το Dybbuk, το Bolivar και παραγωγές σε μεγάλα labels και clubs στο εξωτερικό, τον χρήζουν κατάλληλο – με την ενέργεια του επί σκηνής – για να απογειώσει το κοινό και να δημιουργήσει μια house «νερομουσική έκρηξη» στον ουρανό της Αθήνας!

Display

Ο resident Dj του Studio 24 και του Open Partara είναι ένα από τους πιο πολυσυζητημένους dj's στο Αθηναϊκό κοινό! Ο ίδιος μαζί με όλο το crew του μας ετοιμάζουν ένα από τα πιο ανεβαστικά set του Festival!

DJ YOUNG

Ένας …“must have” DJ για ένα εκρηκτικό Line up.

Ως resident DJ στα καλύτερα Club της Αθήνας θα ξεσηκώσει σε ρυθμούς R'n'B και θα χτυπήσει κόκκινο στα deck!

Jay Main

Ο μικρότερος της παρέας αλλά αναμφίβολα ένας από τους πιο ταχύτατα ανερχόμενους Dj's! Οι εμφανίσεις του στα μεγαλύτερα clubs της χώρας όπως το Lohan Nightclub και η συμμετοχή του σε clubs του εξωτερικού δίπλα σε κορυφαίους Έλληνες Dj's μας προϊδεάζουν για ένα συναρπαστικό dance set!

MAD M.A.C

Τo πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενο duo θα μας ξεσηκώσει on stage! Παίζοντας κάθε χρόνο στην Tomorrowland και κάνοντας παράλληλα παγκόσμιο tour μαζί με τους Dimitri Vegas & Like Mike είναι έτοιμοι να απογειώσουν την νερομάχη!

Mossel

Ισως ο πιο hot Έλληνας dj στην χώρα μας, έχοντας εμφανιστεί σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη Ultra Music Festival ως ο πρώτος Έλληνας DJ, και έπειτα από τις περιοδείες του σε Αμερική και Ινδία, έρχεται για να μας μπουγελώσει! Μαζί του θα είναι ο εκρηκτικός Mc Bruno!

Playmen

Το πιο επιτυχημένο Ελληνικό dj act έχει γράψει την δικιά του ιστορία! Έχοντας παίξει στη Tomorrowland, έρχεται για να σκάσει μια τεράστια dance υδρόμπομπα μουσικής! & Many more!

Special Guests:

SNIK

Με πάνω από 50 εκατομμύρια views στο YouTube και super hits όπως το Medusa, Dab, Tony Montana, έρχεται για να δημιουργήσει έκρηξη από την σκηνή!

Yung Light

Ένας από τους πιο αγαπημένους rapper του Ελληνικού κοινού έρχεται! Έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει μια απίστευτη τάση γύρω από την μουσική και όνομα του μετρώντας δεκάδες εκατομμύρια views στο Youtube με τα μοναδικά του hits! Δηλώνει πανέτοιμος για να προκαλέσει πανικό on stage!

Youtubers

Pournaras

Ο πιο hot Youtuber της Ελλάδος έρχεται γεμάτος διάθεση για να μας φλεξάρει σε μια special guest εμφάνιση που θα συζητηθεί!

ArVA

Ένας ανεξάντλητος Non stop μουσικός παραγωγός , dj, Youtuber και μια από τις πιο hot trend παρουσίες του Φεστιβάλ σίγουρα θα εκτινάξει τη διάθεση στα ύψη.

Το Waterboom Festival έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για να δημιουργήσει την πιο Fun γιορτή που έγινε ποτέ στο κέντρο της Αθήνας!

30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου, ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στην Τεχνόπολη, 20.000 ετοιμοπόλεμοι μαχητές φουλάρουν τα νεροπίστολά τους για τρελές «μάχες» με νερό, οπλισμένοι με ατελείωτο κέφι, συμμάχους τη «non stop» μουσική και το παιχνίδι στην πιο ευφάνταστη εκδοχή του γνωστού και αγαπημένου, «μπουγέλου»!

Waterboom Festival

Για το Σαββατοκύριακο που θα πλημμυρίσει την Αθήνα, διαλέγεις ομάδα:

Red or Blue.

Διαλέγεις και αρχηγό:

Red Queen Ντορέττα Παπαδημητρίου or Δημήτρης Ουγγαρέζος The Blue King

Είναι οι άνθρωποί μας, είναι οι αρχηγοί μας!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την Red ομάδα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Blue! Αναλαμβάνουν ρόλο ρυθμιστή, γεμάτοι έμπνευση, καθοδηγούν, δίνουν τον παλμό και κάνουν χαμό!

Μπουγέλο για Ρεκόρ Guinness

Το Waterboom Festival θέλει να σπάσει το ρεκόρ στα Guinness World Records για τη μεγαλύτερη μάχη με νεροπίστολα που έγινε ποτέ! Στόχος να συγκεντρωθούν 20.000 άτομα που θα χωριστούν σε δύο ομάδες των κόκκινων και των μπλε. Δύο ομάδες που θα δώσουν τα πάντα για να σπάσουν το ρεκόρ – που κατέχει το University of California - και το Guinness να βαφτεί με χρώμα Ελληνικό!

Όλος ο χώρος της Τεχνόπολης γίνεται ένα τεράστιο playground που θα πλημμυρίσει ενέργεια, διαδραστικά παιχνίδια και πολλές - πολλές εκπλήξεις!

Τεράστια φουσκωτά, beach volley, μονομάχοι, ρακέτες και πολλά ακόμα, δίπλα από το main stage θα μεταμορφώσουν την Τεχνόπολη σε ένα μοναδικό Water Fun Park!

Το πιο Fun.. Φεστιβάλ έρχεται για να σε γεμίσει με τις πιο δροσερές πρωτόγνωρες εμπειρίες παρέα με εκρηκτικές WetDancers και Free Hugs vs Free Kiss διαγωνισμούς!

Και επειδή τα παιχνίδι ανοίγει την όρεξη, επιλεγμένα street foods kiosks συμπληρώνουν γευστικά την εμπειρία στο festival και τονώνουν δυναμικά!

Waterboom Festival

30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Όλη η Αθήνα, ένα μπουγέλο!