Μια συναυλία της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Γυναίκες στην Ογκολογία» για τη στήριξη των γυναικών

Μια συναυλία της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Γυναίκες στην Ογκολογία» για τη στήριξη των γυναικών

« Για την υγεία των κοριτσιών μας»

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 ο Διονύσης Σαββόπουλος τραγουδά και παρουσιάζει στη σκηνή του Ηρωδείου δύο καινούριες μουσικές δυνάμεις: Την ομάδα «ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ, Fonés και Chόres» και την ομάδα «ΑΛΚΜΑΝ».

Η νέα αυτή μουσική παραγωγή του Σαββόπουλου, παρουσιάζεται από ένα σύνολο άνω των 40 μουσικών, χορωδών και τραγουδιστών, στο πλαίσιο της καμπάνιας για την πρόληψη του γυναικείου καρκίνου, από τις «Γυναίκες στην Ογκολογία».

Οι «Γυναίκες στην Ογκολογία» μάχονται τα τελευταία χρόνια να φέρουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας, την φροντίδα για την πρόληψη της υγείας των γυναικών, προβάλλοντας την σημασία της ανάπτυξης μιας κουλτούρας πρόληψης αλλά και της δυνατότητας πρόσβασης σε σύγχρονα μέσα προληπτικού ελέγχου για κάθε γυναίκα στη χώρα μας.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο. Μια παράσταση - πρόταση που φέρνει στο προσκήνιο καινούργιους ήχους, «δεμένους» με τη μαγική μπαγκέτα του Σαββόπουλου.

Δικά του αγαπημένα τραγούδια διασκευασμένα από την Μαρίνα Σάττι και τους ΑΛΚΜΑΝ, αλλά και νέα τραγούδια από το ρεπερτόριο των νέων καλλιτεχνών που «ξεδιάλεξε» ο ίδιος, μπλέκοντας μουσικές σε ένα υποβλητικό υπερθέαμα, που θα μαγνητίσει και θα συναρπάσει όσους τυχερούς βρεθούν εκείνη τη βραδιά στο Ηρώδειο.

Η καμπάνια πρόληψης τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Θα είμαστε όλοι εκεί «Για την υγεία των κοριτσιών μας».