Tα tweets δεν είχαν τελειωμό με το χθεσινό επεισόδιο του «The Voice of Greece»

Ερμιόνη Σαρρή
Tα tweets δεν είχαν τελειωμό με το χθεσινό επεισόδιο του «The Voice of Greece»

Το Κόκκινο Ποτάμι ή το «The Voice of Greece» κέρδισε τη μάχη με τα μηχανάκια της AGB;

Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Αυτή είναι η ατάκα που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει απολύτως τη φετινή μανία μας με το «The Voice of Greece». Το μουσικό αυτό reality, μαζί με το GNTM είναι τα δύο προγράμματα που έχουν κερδίσει το κοινό και αυτό φαίνεται από την τηλεθέαση.

Μπορεί τον Οκτώβριο «Το Κόκκινο Ποτάμι» να ήταν ο μεγάλος νικητής στα νούμερα της AGB, οι τελευταίες Κυριακές όμως ανήκουν δικαιωματικά στο «The Voice of Greece». Oι φωνές σε συνδυασμό με τους coaches έχουν βρει τη «μαγική συνταγή» για αυτό και αγγίζουν ακόμη και το 36% στην τηλεθέαση. Κανείς πλέον δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον μουσικό αυτό «τυφώνα».

Το «The Voice of Greece» τερμάτισε πρώτο στο σύνολο προβολής του με ποσοστό 23,3% στο δυναμικό κοινό και 26,1% στο γενικό. Μάλιστα, σε κάποιο τέταρτο άγγιξε μέχρι και το 34,7%.

Στην παρακάτω gallery θα δεις τι ακριβώς συνέβαινε και στο Twitter την ώρα που ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη περνούσαν την τελευταία διαδικασία των Knockouts.