Στο Placebo Pharmacy γιορτάζουμε τα 10 χρόνια λειτουργίας μας και ερχόμαστε πιο κοντά στη φύση!

Στο Placebo Pharmacy γιορτάζουμε τα 10 χρόνια λειτουργίας μας και ερχόμαστε πιο κοντά στη φύση!

Το φαρμακείο που κάνει μόνο «Θετικές Σκέψεις Κάθε Μέρα» οργανώνει μια δράση που σκοπό έχει να φέρει τους επισκέπτες κοντά στα δέντρα και τη φύση. Με κεντρικό σύνθημα «Αλλάζουμε Το Κλίμα» θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά δεκάδες δέντρα από ολόκληρο τον κόσμο στον εσωτερικό και περιβάλλοντα χώρο του φαρμακείου και να μάθουμε περισσότερα για όσα μπορούμε να κάνουμε για το περιβάλλον και το κλίμα !

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε μαζί τα 10 χρόνια Placebo pharmacy!

Time : 12:00 – 18:00

Place: Placebo pharmacy, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, ομιλίες από προσωπικότητες της Αττικής και φορείς, δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους από την εταιρία Pharmasept, πλούσια δώρα από την εταιρία Korres και dj sets με την αγαπημένη του Αθηναϊκού κοινού DJ Marsha.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Γλυφάδας και τα Φυτώρια Αντεμισάρη Α.Ε. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της έκθεσης των δέντρων στον χώρο έχει αναλάβει ο κ. Θοδωρής Αντεμισάρης αρχιτέκτων τοπίου.

Μαζί μας και οι εταιρίες : Aegli – Premium Organics, Aloe plus, Stafidenios, Novello chocolate, Milestone in Health & Nutrition, Terra Incognita, Piece of Greece, iNTEA, Μέλι Artemis και Φατουράδα Φι artisan liquer.

«Χαρίζω δέντρα στην πόλη μου»

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης μπορούν να γίνουν δωρεές δέντρων στο δήμο από όσους επιθυμούν ώστε να φυτευτούν σε σημεία του δήμου Γλυφάδας.

Σας περιμένουμε!

*για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας https://www.placebopharmacy.eu/ και τα social pages μας @placebopharmacy