Ένα δώρο αγάπης Χριστουγέννων

Ένα δώρο αγάπης Χριστουγέννων

Εσύ κάνεις δώρα στον εαυτό σου;

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όλων μας όταν σκεφτόμαστε τα Χριστούγεννα είναι σίγουρα τα δώρα. Και αν όχι το πρώτο, είναι σίγουρα στο Top 5. Δώρα μικρά, δώρα μεγάλα, δώρα με μεγάλο οικονομικό ή συναισθηματικό κόστος, δώρα που χαιρόμαστε να τα παραλαμβάνουμε αλλά και να τα προσφέρουμε, σε άλλους ή ακόμα και στον ίδιο μας τον εαυτό.

Εσύ κάνεις δώρα στον εαυτό σου; Μπορεί να θέλεις να χάσεις λίγα κιλά, να κάνεις περισσότερα ταξίδια ή να πάρεις αυτό το μικρό, μαύρο φόρεμα, που ονειρευόσουν από το καλοκαίρι. Η μπορεί κάποιες φορές το δώρο στον εαυτό μας να μην είναι υλικό, αλλά να είναι η ικανοποίηση που νιώθουμε όταν προσφέρουμε και βοηθάμε.

Φέτος το Miles+Bonus της AEGEAN προσφέρει σε εσένα, που αγαπάς τα ταξίδια, την δυνατότητα να προσφέρεις ένα χριστουγεννιάτικο δώρο αγάπης, από καρδιάς, σε εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Μέσα από την ενέργεια κοινωνικής προσφοράς Merry Miles μπορείς να χαρίσεις περισσότερα παιδικά χαμόγελα, στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Miles+Bonus. Για κάθε στολίδι σου, το Miles+Bonus της AEGEAN θα χαρίσει 100 μίλια στην Κιβωτό του Κόσμου, το Μαζί για το Παιδί ή τα Παιδικά Χωριά SOS, τρεις κοινωφελής οργανισμούς που στόχος τους είναι να ομορφαίνουν τη ζωή των παιδιών και να τους χαρίζουν περισσότερα χαμόγελα.

Για να ζωγραφίσεις και εσύ φέτος ένα χαμόγελο σε ένα παιδκό πρόσωπο, μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα και να γίνεις ο Άγιος Βασίλης ενός παιδιού που το έχει ανάγκη.

  • Επισκέψου την ιστοσελίδα της ενέργειάς εδώ
  • Συνδέσου στο λογαριασμό σου ή αν δεν είσαι ήδη εγγεγραμμένος γίνε μέλος του προγράμματος Miles+Bonus, στο aegeanair.com
  • Επίλεξε το στολίδι που αντιστοιχεί στο κοινωφελές ίδρυμα που θέλεις να στηρίξεις και τοποθέτησέ το στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Miles+Bonus της AEGEAN

Τις μέρες των γιορτών θυμήσου, πως το μεγαλύτερο δώρο για κάποιον μπορεί να απαιτεί μία πολύ απλή κίνηση από τον καθένα μας. Κλείσε την χρονιά σου με τρόπο, ο οποίος θα αλλάξει ίσως την ζωή ενός παιδιού.

Μπορείς να ενισχύσεις την ενέργεια της AEGEAN μέχρι την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020.