Οι Ινδιάνοι Είχαν Το Νερό Που Καίει, Ο Αngelopoulos Έχει Το Νερό Που Γυαλίζει

9 SHARES

Βέβαια οι Ινδιάνοι το έπιναν γιατί ήταν ουίσκι αλλά εμείς στην Angelopoulos Hair Company το ρίχνουμε στα μαλλιά γιατί είναι υγρή κερατίνη. Δεν είναι άλλο από το ήδη γνωστό  Nanocure 3D Vapor Fluid. Και με αυτό το νερό, μέσα από μια ταχύτατη διαδικασία που θα παρουσιάσουμε παρακάτω, δίνουμε απίστευτη λάμψη στα μαλλιά κατά το χτένισμα και ταυτόχρονα πετυχαίνουμε κλείδωμα των χρωστικών και μείωση του φριζαρίσματος. Επιπλέον κατά τη χρήση του ανακαλύψαμε, οι κομμωτές της Angelopoulos Hair, ότι συνήθως δεν χρειάζεται άλλο προϊόν προστασίας για να πετύχουμε ευκολία στο χτένισμα. Επίσης αν και ενυδατικό, το 3D Vapor Fluid δεν βαραίνει καθόλου τα λεπτά μαλλιά. Αντιθέτως, δείτε τα μαλλιά μετά από την πρώτη εφαρμογή του 3D Vapor Fluid να γυαλίζουν σε απίστευτο βαθμό!  Με αυτό θα δώσετε μια νέα αίσθηση στην πελάτισσά σας για τα μαλλιά της τόσο σε όψη όσο και σε υφή.

To μυστικό του Nanocure 3D Vapor Fluid βρίσκεται στο γεγονός ότι ως φόρμουλα δεν έχει βάση κάποιο έλαιο αλλά το νερό. Έχει δηλαδή υδάτινη βάση, πράγμα που το κάνει να έλκεται από το νερό που υπάρχει στα μαλλιά μετά το λούσιμο και έτσι να προσκολλάται σε αυτά. Κατόπιν τα έλαιά του και φυσικά η υδρολυμένη κερατίνη δίνουν την καλλυντικότητα και εντυπωσιακή λάμψη σε αυτά.

Το Nanocure 3D Vapor Fluid , είναι και ο καλύτερος τρόπος, ως στιγμής, για να ολοκληρώσουμε πλήρως θεραπείες λουτήρα από απλή μάσκα έως συστήματα όπως η Kerastase Fusio-Dose ή η Sweet Resolve και πλήθος άλλων.

Η διαδικασία εφαρμογής του Vapor Fluid είναι απλούστατη, διαρκεί ένα λεπτό και σας τη περιγράφουμε παρακάτω:

Οδηγίες Χρήσης Για Λαμπερά Μαλλιά Με Keratin Nanocure 3D Vapor Fuel

 1. Λούζετε τα μαλλιά και ξεβγάζετε όσες φορές κρίνετε εσείς απαραίτητο.
 2. Στραγγίζετε και ταμπονάρετε ελαφρά τα μαλλιά με πετσέτα.
 3. Χωρίς να χτενίσετε τα μαλλιά, τα χωρίζετε σε 3-4 τμήματα
 4. Εφαρμόζετε το Nanocure 3D Vapor Fluid σε κάθε τμήμα απλώνοντάς το με κινήσεις ζιγκ ζαγκ και κάνετε ελαφρά μάλαξη για να απλωθεί το προϊόν
 5. Αν επιθυμείτε ξεμπερδεύετε τα μαλλιά με χτένα
 6. Περιμένετε 10 δευτερόλεπτα
 7. Ξεβγάζετε ελαφρώς
 8. Προχωράτε στο ξεμπέρδεμα και styling.

Extra Tips:

 • Μετά το λούσιμο και πριν την εφαρμογή του Vapor Fluid μπορείτε να εφαρμόσετε οποιαδήποτε θεραπεία λουτήρα κρίνετε απαραίτητο. Όταν ολοκληρωθεί και ξεβγαλθεί εκείνη η θεραπεία, ταμπονάρετε τα μαλλιά και προχωράτε στην εφαρμογή του Vapor Fluid ώστε να τα σφραγίσει όλα αυτό
 • Δεν πειράζει αν πάει λίγο προϊόν στη ρίζα κατά την εφαρμογή
 • Πιθανόν, δε χρειάζεστε άλλο προϊόν styling για λείανση.
9 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ