Γιατί όλοι στην καραντίνα ξαφνικά πίνουν Dalgona coffee;

Γιατί όλοι στην καραντίνα ξαφνικά πίνουν Dalgona coffee;

Και βρήκαμε και την πιο εύκολη συνταγή για να τον φτιάξεις.

Ξαφνικά από τη μία μέρα στην άλλη, εκεί που ξυπνούσαμε το πρωί, ετοιμαζόμασταν, πηγαίναμε στη δουλειά μας κι επιστρέφαμε σπίτι για να κάνουμε αργότερα και καμιά βόλτα με τους φίλους μας, τώρα έχουμε βρεθεί σε ρυθμούς καραντίνας. Όλη η καθημερινότητά μας είναι πια το σπίτι και, μέχρι νεοτέρας, η κατάσταση θα παραμείνει έτσι.

Τι άλλο έχει συμβεί έτσι ξαφνικά; Το trend του Dalgona coffee. Αν είσαι του καφέ όλο και κάπου θα τον έχει πάρει το μάτι σου σε κάποιο account, αφού κάθε μέρα βλέπουμε όλο και περισσότερες φωτογραφίες με τη συγκεκριμένη παραλλαγή.

Ειδικά αν είσαι coffee person, το θέαμα του Dalgona είναι μάλλον οφθαλμόλουτρο. Φαίνεται να είναι τόσο κρεμώδης που δεν είσαι σίγουρη αν θες να τον πιεις κανονικά σαν ρόφημα ή αν πρέπει να πάρεις το κουταλάκι του γλυκού και να απολαύσεις τον αφρό του.

Κι επειδή κάποια στιγμή, τόσο που τον βλέπεις μπροστά σου, θα μπεις στη διαδικασία να πειραματιστείς, σου βρήκαμε μία πανεύκολη συνταγή για να το βάλεις στο πρόγραμμα, εύκολα κι επιτυχημένα.

Καλή απόλαυση!