Η απίστευτη στιγμή που ο Novak Djokovic, χτυπάει με το μπαλάκι μία κριτή

Η απίστευτη στιγμή που ο Novak Djokovic, χτυπάει με το μπαλάκι μία κριτή

Και αποβάλλεται από το US Open.

O αθλητισμός και κυρίως ο πρωταθλητισμός είναι γεμάτος άγχος, στρες και αγωνία. Πόσο μάλλον όταν είσαι το νούμερο 1 του παγκόσμιου τένις και αγωνίζεσαι για να υπερασπιστείς τον τίτλο σου-κάτι που μπορεί να σου προσθέσει έξτρα άγχος στην ήδη βεβαρημένη ψυχολογία σου-.

Ο Novak Djokovic βρίσκεται στο στόχαστρο, μιας και δεν κατάφερε να ελέγξει τα νεύρα του και μέσα σε μία στιγμή, αμαυρώθηκε-αν μπορούμε να το πούμε έτσι- η φήμη και η εικόνα του. Συγκεκριμένα, ο 33χρονος star του τένις, λίγες ώρες πριν αγωνίστηκε στο US Open, σε μία στιγμή έντασης, έριξε το μπαλάκι με δύναμη στην αντίθετη πλευρά από τον αντίπαλό του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο λαιμό την κριτή Laura Clark, της οποίας κόπηκε η αναπνοή-λογικό-με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο έδαφος.

Ο Djokovic έτρεξε αμέσως κοντά της, ενώ λίγο αργότερα απολογήθηκε δημόσια υποστηρίζοντας ότι η κίνησή του ήταν λανθασμένη και ότι λυπάται πολύ. Από την πλευρά της η Clark δήλωσε ότι μετά το πρώτο σοκ, είναι καλά στην υγεία της. Βέβαια, επειδή οι κανόνες είναι κανόνες, και δεν κάνουν διακρίσεις ακόμα και για το νούμερο 1, ο τενίστας αποβλήθηκε από τη συνέχεια του τουρνουά, προς μεγάλη απογοήτευση τόσο του ίδιου, όσο και των θαυμαστών του.

Δες το video παρακάτω:



Kαι εδώ το post του λίγες ώρες μετά στο Instagram:


https://www.instagram.com/p/CE0AzAOH2cp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading