ΑΤΜ χρυσού

ΑΤΜ χρυσού

Βάλτε μέσα τα λεφτά σας και αυτό θα σας δώσει το ακριβές αντίτιμο σε χρυσό.

Εμείς εδώ έχουμε οικονομική κρίση και ζούμε στον δικό μας "φτωχό" κόσμο, ωστόσο σε άλλα μέρη της γης, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, όπως στο Ουέστφιλντ του δυτικού Λονδίνου. Εκεί, σε ένα εμπορικό κέντρο, μπορείτε να βρείτε τρία μηχανήματα που απευθύνονται σε ανθρώπους με τελείως διαφορετικά ενδιαφέροντα. Το πρώτο είναι ένα μηχάνημα ανάληψης μετρητών που πιθανόν ενδιαφέροει τους πάντες. Το δεύτερο είναι ένας αυτόματος πωλητής αναψυκτικών και το τρίτο ένας πωλητής.... χρυσού!

Ναι, καλά διαβάσατε, πρόκειται για ένα αυτόματο πωλητή χρυσού, ο οποίος διαθέτει χρυσό 24ων καρατίων. Οι τιμές ανανεώνονται κάθε 10 λεπτά, αφού το μηχάνημα είναι συνδεδεμένο με τα διεθνή χρηματιστήρια και διατίθενται μπάρες του ενός γραμμαρίου, των διόμυσι, των πέντε και των επτά. Αν τυχόν έχετε πάνω σας 11.000 ευρώ, μπορείτε να αγοράσετε μπάρες των 250 γραμμαρίων.

Το μηχάνημα ανήκει σε γερμανική εταιρεία ονομάζεται "Gold to go" και μπορείτε επίσης να το βρείτε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε διάφορα άλλα μέρη της Ευρώπης, όπου δίνειτ ην εντύπωση ότι είναι κάπως φυσιολογικό να βρίσκεται εκεί.