Self test: Πώς θα το κάνετε μόνοι σας – Απαντήσεις σε ερωτήματα μαθητών και εκπαιδευτικών

Self test: Πώς θα το κάνετε μόνοι σας – Απαντήσεις σε ερωτήματα μαθητών και εκπαιδευτικών

Self Test: Το «εργαλείο» που είναι στην πρώτη γραμμή για την επιστροφή των μαθητών του Λυκείου στις τάξεις και οι ερωτήσεις που έχουν δημιουργηθεί γύρω από τη διαδικασία. Πώς το προμηθεύεστε, πώς θα το κάνετε, τι θα γίνετε με τα αποτελέσματα και πως λειτουργεί η πλατφόρμα self-testing.gov.gr.

Τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η κυβέρνηση δείχνουν μεγάλη ανταπόκριση στην διάθεση των self test από την πλευρά των μαθητών Λυκείου αλλά και των εκπαιδευτικών ενόψει της επαναλειτουργίας των Λυκείων τη Δευτέρα 12 Απριλίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το βράδυ της Παρασκευής είχαν διατεθεί πάνω από 315.000 self test από 10.055 φαρμακεία σε μαθητές και καθηγητές, ποσοστό που υπερέβη ήδη από χθες το 70% των δικαιούχων αυτής της φάσης.

Πέρα, όμως, από την ανταπόκριση που δείχνουν εκπαιδευτικοί και μαθητές έτσι ώστε να επιστρέψουν ξανά στις αίθουσες, υπάρχουν αρκετά ερωτήματα που έχουν γεννηθεί για το σύνολο των ζητημάτων που σχετίζονται με τα self test. Τα 11 πιο συνηθισμένα από αυτά ακολουθούν, μαζί προφανώς με τις απαντήσεις στο κάθε ένα… Αναλυτικά:

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr