Φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό: Το κορυφαίο wellness trend της εποχής μας

Φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό: Το κορυφαίο wellness trend της εποχής μας

Η σημασία του να επιλέγεις το πιο αγνό και natural ανθρακούχο νερό.

Αν ακολουθείς και παρακολουθείς τα wellness trends της εποχής μας, τότε πιθανότατα έχεις διαπιστώσει πως όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν στραφεί το τελευταίο διάστημα στα ανθρακούχα νερά.

Τα posts και τα stories στα social media στα οποία οι διαδικτυακοί φίλοι ή οι influencers που ακολουθείς «ανεβάζουν» εικόνες και βίντεο από τα sparkling ποτήρια ή μπουκάλια τους είναι πολλά. Όσοι ακολουθούν δε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, δεν σταματούν να γράφουν και να μιλούν για τη σημασία του να προτιμούμε τα φυσικώς ανθρακούχα φυσικά μεταλλικά νερά στην καθημερινότητά μας.

Γιατί η κατανάλωση ανθρακούχων νερών έχει γίνει τόσο δημοφιλής στις μέρες μας και πώς έχει συσχετιστεί με τον τομέα της ευεξίας εν γένει; Τα πράγματα είναι απλά. Βλέπεις, τα τελευταία χρόνια όλο και πιο πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι θέλουν να κάνουν πιο φυσικές επιλογές, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού lifestyle. Και ένα healthy lifestyle επιτάσσει την κατανάλωση λιγότερων ροφημάτων που περιέχουν ζάχαρη ή πολλές τεχνητές ουσίες.

Η σημασία του να επιλέγεις το πιο αγνό και natural ανθρακούχο νερό

Ακολουθώντας, λοιπόν, την παγκόσμια τάση της ευεξίας, η πλειονότητα των καταναλωτών επιλέγει σήμερα να λέει «ναι» σε πιο υγιεινές εναλλακτικές, όπως είναι το ανθρακούχο νερό και δη, το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό, όπως το AQUA Carpatica.

Πράγματι, το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα στη συγκεκριμένη περίπτωση και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το επιλέγουν εδώ και μία δεκαετία, όσοι ακολουθούν έναν πιο φυσικό και υγιεινό τρόπο ζωής. Βλέπεις, πρόκειται για ένα Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό και δη, για το μοναδικό νερό στον κόσμο με μηδέν νιτρικά! Το AQUA Carpatica πηγάζει βαθιά μέσα από τα Καρπάθια Όρη, και συγκεκριμένα, από το τελευταίο, ανέγγιχτο δάσος της Ευρώπης, από μία αρχέγονη γη την οποία δεν έχει αγγίξει -και μολύνει- ο πολιτισμός, η σύγχρονη γεωργία και η βιομηχανία. Για την ακρίβεια, το AQUA Carpatica θεωρείται το πιο αγνό και τέλειο νερό στον κόσμο, ένα «θαύμα» της παρθένας φύσης -για αυτό είναι, άλλωστε, ιδανικό για μέλλουσες και θηλάζουσες μητέρες, αλλά και για όποιον επιθυμεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

aqua2

Φυσικώς ανθρακούχο νερό ή σοδόνερο;

«Και γιατί να πιω φυσικώς ανθρακούχο νερό και όχι σοδόνερο;», θα με ρωτήσεις. Διότι πρόκειται για προϊόντα που διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους και μάλιστα, από τη βάση τους!

Βλέπεις, τα σοδόνερα είναι απλά νερά -μεταλλικά ή μη- μέσα στα οποία έχει προστεθεί με βιομηχανικό τρόπο διοξείδιο του άνθρακα. Έχουν, δηλαδή, διοξείδιο του άνθρακα (CO2) σε ελεύθερη μορφή και όπως είναι γνωστό, όταν πίνουμε ανθρακικό οξύ, εκείνο απελευθερώνεται βίαια και επιθετικά στο στομάχι μας. Από την άλλη πλευρά, τα φυσικώς ανθρακούχα φυσικά μεταλλικά νερά, όπως το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica, χάρη στη μακρόχρονη διαδρομή τους δίπλα σε ανενεργά ηφαίστεια, εμπεριέχουν με φυσικό τρόπο πλούσια διττανθρακικά άλατα, τα οποία απελευθερώνουν σίγα-σιγά το διοξείδιο του άνθρακα στο στομάχι.

Η κατανάλωση φυσικώς ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με φυσικά διττανθρακικά άλατα δε, εξουδετερώνει την υπερβολική γαστρική οξύτητα, διευκολύνει την πέψη και τον μεταβολισμό και μεταφέρει φυσικούς ηλεκτρολύτες στο σώμα. Αντιθέτως, τα σοδόνερα, δεν περιέχουν φυσικούς ηλεκτρολύτες, ενώ η τεχνητή προσθήκη CO2 μπορεί να δημιουργήσει ένα όξινο περιβάλλον για το πεπτικό σύστημα, αυξάνοντας τη γαστρική οξύτητα και οδηγώντας σε αρκετές περιπτώσεις, ακόμη και σε έλκος, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, υπέρταση και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις. Όσο για τη γεύση, το τεχνητά ανθρακούχο νερό μπορεί να έχει μία πικρή, μεταλλική ή ξινή επίγευση, ενώ αρκεί μία δοκιμή από το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica για να αισθανθείς έναν μοναδικό και ήπιο συνδυασμό αγνότητας και γεύσης!

aqua3

Εύκολα μπορείς να καταλάβεις συνεπώς το πώς και το γιατί η κατανάλωση φυσικώς ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού έγινε το νέο wellness trend της εποχής μας. Οτιδήποτε φυσικό και αγνό αξίζει μία θέση στο μενού και την καθημερινότητά μας και όπως πολύ καλά γνωρίζεις, το νερό, προσφέρει ενέργεια, χαρίζει ευεξία και φροντίζει το σώμα και το πνεύμα, ειδικότερα όταν μας έρχεται απευθείας από την παρθένα φύση.

Στην ερώτηση φυσικώς ανθρακούχο νερό ή σοδόνερο, λοιπόν, η απάντηση για εμάς είναι ξεκάθαρη: Ανθρακούχο νερό και μάλιστα, Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica, που είναι το μοναδικό με μηδέν νιτρικά, είναι αγνό, πλούσιο σε φυσικά μεταλλικά στοιχεία, έχει ισορροπημένο pH, είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και συνιστά ένα «θαύμα» της παρθένας φύσης!